20 / 04 / 2024

Soliter Peyzaj

Soliter Peyzaj

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Eylem Koç ve Nejla Taze tarafından 20 bin TL 'lik sermaye Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi Eyüp adresinde kuruldu.

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Tatar tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Özkorucu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yükselişler Yapı Hafriyat Madencilik Lojistik Peyzaj Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselişler Yapı Hafriyat Madencilik Lojistik Peyzaj Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Can Alkan tarafından kuruldu.

Demiray Temizlik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Temizlik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bingöl'deki 3 camide peyzaj çalışmaları başladı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından üç camide peyzaj çalışması başlatıldı.

Beyriciler Yapı Malzemeleri Harfiyat Madencilik Peyzaj Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyriciler Yapı Malzemeleri Harfiyat Madencilik Peyzaj Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Erkan Erdoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Taşocakları Sokak'ta kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

Vds Peyzaj Mimarlık İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Peyzaj Mimarlık İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Keskin ve Fatma Betül Karakaya ortaklığıyla 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Altunsoy tarafından 72 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi, 9/A Sokak'ta kuruldu.

Soliter Peyzaj Haberi

Soliter Peyzaj


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 20 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Resmi ve özel kurum ve kuruluşların paek bahçe düzenleme ve peyzaj işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi Arı Sokak 1/G A Dükkan...