25 / 04 / 2024

soma holding Spine Tower

soma holding Spine Tower

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

İstanbul'un Manhattan'ı Maslak için yeni imar planı!

Uluslararası pek çok büyük şirketin bulunduğu, gökdelenleri ile Manhattan'a benzetilen Maslak'ın yeni uygulama imar planları kabul edildi. AKP ve CHP grubunun evet oyu verdiği yeni plana iki meclis üyesi karşı çıktı.

Murat Kader: Spine Tower ve Acıbadem Koru Kulesi birbirinden esinlenme proje değil!

Yüksek Mimar Murat Kader Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde böylesi bir konu ile gündemi meşgul etmekten dolayı son derece üzüntülü, Spine Tower ve Acıbadem Koru Kulesi birbirinden esinlenme proje olmadığını söyledi...

Spine Tower inşaatında yabancı bir bankanın 'Madende kaza olursa' diye kredi vermediği iddia edildi!

Kazanın gerçekleştiği madeni işleten Soma Holding, İstanbul'da inşa ettiği Spine Tower için bankaların kapısını çalmış fakat bir yabancı banka, "Ya madeninde kaza olursa... Bunu kamuoyuna açıklayamam" diyerek talebi geri çevirmiş.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TMSF, Alp Gürkan'ın 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın 33 milyon TL değerinde 14 taşınmazını satışa çıkardı. 34 milyon 195 bin liralık borcun taksitlerini ödemeyen Gürkan’ın, TMSF’ye olan borcunu da ödemediği öğrenildi.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Spine Towers'ın imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı!

Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı.

Spine Tower imar kirliliği şikayetine takipsizlik kararı!

İBB CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’ın 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

soma holding Spine Tower Haberi

soma holding Spine Tower

Spine Tower yönetiminden yapılan açıklama!


Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri olarak önemle hatırlatmak isteriz ki Maslak’ta bulunan Spine Tower, Soma Holding’e ait değildir.


Spine Tower bina sahipleri ve yönetiminin, Soma’da yaşanan elim kazayla, Soma Holdingle ve iştirakleriyle bir ilişkisi bulunmamaktadır.


Spine Tower, Tilaga İnşaat ile olan “Müteahhitlik Anlaşması”nı Soma’daki elim kazanın ardından feshetmiştir. Fesih, 27 Mayıs 2014 tarihinde basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulmuştur.


Kamuoyunda Spine Tower’ın Soma Holding’e ait olduğuna dair yer alan gerçek dışı beyanlar maalesef amacını aşmakta ve Soma’da yaşanan elim kazayla hiçbir ilişkisi bulunmayan bina sahipleri ve yönetimini mağdur etmektedir.


Spine Tower binasından yer satın alanların, arsa sahiplerinin ve projenin yönetimini sağlayan iyi niyetli insanların hak ve hukukunun korunması için gerçek dışı beyanda bulunanlar hakkında tüm hukuki işlemlerin başlatılacağını...