24 / 04 / 2024

Soma Konutları son durum

Soma Konutları son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Soma Konutları'nda çalışmalar durdu mu?

Soma’da ölen madencilerin aileleri için yapılan konutların müteahhidi, esnafa ve çalışanlarına olan borcunu ödemediği ileri sürüldü. Müteahhidi iflas eden konutlarda 1.5 aydır çalışma yapılamıyor.

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Prefabrik konutlar son zamanların en beğenilen ve tercih edilen yapıları arasındadır. Vatandaşlar, prefabrik evlerin metrekare metrekare ne kadar olduğunu sorguluyor.

Trabzon'da konutlar son 1 yılda yüzde 13.77 değer kazandı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre Trabzon‘da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 13.77 oranında değer kazandı.

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

Referans Bahçeşehir Konutları son güncel fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Konutları Kiler GYO tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru!

Başvuru dönemi bugünden itibaren başlayan 3. Etap Gebze Emlak Konutları'nda daireler kura çekilişi ile satılacak. Peki 3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları son başvuru günü!

Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Projesi dahilinde 80 adet Standart konut açık satış usulü ile 1 Eylül – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

Soma Konutları son durum Haberi

Soma Konutları son durum


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Soma’da 2 yıl önce kömür madeninde yaşanan felakette şehit 301 madencinin yakınları için inşa edilen konutların altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce konutların bulunduğu Turgutalp Mahallesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyen MASKİ, mahallenin 7 bin 500 metrelik içme suyu hattının şebeke bağlantılarını da yaparak konutların altyapı eksiklerini gideriyor.

“Madencilerimizin yakınları bizlere şehitlerimizin emaneti”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Soma’daki maden faciasında şehit düşen 301 madencinin yakınları için inşa edilen konutların altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Coşkun, “Daha dün yaşanmış gibi acılarını yüreğimizde taşıdığımız maden faciasında şehit düşen 301 madencimizin yakınları için yapılan konutların altyapı çalışmalarını adım adım tamamlıyoruz. Ekiplerimiz tarafından daha önce yapılan çalışmalarla...