24 / 04 / 2024

Somali Konut Bakanı

Somali Konut Bakanı

Somali Bayındırlık Yeniden Yapılanma ve Konut Bakanı İbrahim, ülkesinde ilk etapta yapımını planladıkları 10 bin konutluk proje için Karmod ile görüştü...

Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ, 1 milyon 340 bin konut yaptı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Binlerce kişilik orduyla inşa için çalışıyoruz, 4 bin 334 köyümüzde çelik karkastan evler yapmaktayız. Buna göre, TOKİ 22 senede 1 milyon 340 bin konut yaptı" diye konuştu.

Çin hükümeti emlak sektöründe son noktayı koydu: Gerekirse iflas edin!

Çin Konut Bakanı Ni Hong gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada gayrimenkul geliştiricilerinin gerekirse iflas etmesi gerektiğini söyledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Bakan Şimşek, 'düzenlemeler konut arzını artırdı' dedi! 6 ayda konut arzı nasıl artar? Vatandaşlar ne diyor? 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Şimşek'in konut arzı açıklamasını işaret etti ve "6 ayda konut arzı nasıl artar, bana birisi anlatsın..." dedi. İşte Şenol Babuşçu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Bakan Özhaseki: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'da 6 milyon civarında konut, 1,5 milyon civarında da iş yeri bulunduğunu dile getirerek, yaklaşık olarak 600 bin konutun riskli olduğunu belirtti.

Bakan Özhaseki: ‘200 binden fazla konut bitmek üzere’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremin ilk günlerinden itibaren deprem bölgesinde görev alanlarda başladıklarını söyledi. Özhaseki, "Şu anda 200 binden fazla konut inşaatı bitmek üzere” dedi.

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

Bakan Şimşek'ten son dakika müjdesi: Dar gelirlilere ucuz konut geliyor! Konutta fahiş fiyat engellenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut sahibi olmak isteyenlere müjde verdi ve kiralık ile satılık konut fiyatlarının nasıl düşürüleceğini tek tek açıkladı. İşte Bakan Şimşek'in o açıklamaları...

Bakan Özhaseki: Arz talep dengesini sağlayıp konut fiyatlarını düşüreceğiz!

Bakan Özhaseki, konut fiyatlarındaki arz talep dengesini sağlamak için bakanlıklarının çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, "2-3 seneye kalmaz biz bu dengeyi yerine oturtarak fiyatların aşağı geleceğini göreceğiz" dedi. İşte Bakan Özhaseki'nin konuya ilişkin açıklaması...

Somali Konut Bakanı Haberi

Somali Konut Bakanı

Somali Bayındırlık Yeniden Yapılanma ve Konut Bakanı Abdülfettah Muhammed İbrahim, Karmod'u ziyaret etti.

Bakan İbrahim, Somali'deki orta gelir grubunun konut ihtiyacını karşılamak üzere ilk etapta yapımını planladıkları 10 bin konutluk proje için Karmod ile görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, ülke olarak iyi ilişkilerimizin bulunduğu Somali'nin konut açığının kısa vadede karşılanabilmesine yönelik üretimini gerçekleştirdikleri evlerin avantajlarını konuk bakan ve beraberindeki heyete aktardıklarını söyledi.

Durmaz, Karmod olarak gerçekleştirdikleri toplu konut projeleriyle farklı ülkelerin mesken ihtiyacının karşılanmasında önemli katkılar sağladıklarını belirtti. Durmaz, şunları kaydetti:

"Evlerimizin kurulum kolaylığı ve uzun ömürlü yapı avantajlarıyla ülkelerin sosyal konut açığının giderilmesinde çok kısa sürede kalıcı çözümler üretiyoruz. Bakan İbrahim'e bu ziyaret vesilesiyle Irak’ta gerçekleştirdiğimiz 10 bin kişilik konut projemizle beraber Afrika genelinde yaptığımız...