20 / 04 / 2024

Somalide okul açılışı

Somalide okul açılışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2011'deki Somali ziyareti sırasında söz verdiği ve Türkiye'nin desteğiyle inşa edilen başta hastane olmak üzere çok sayıda önemli yatırımın acılışını bizzat yapacak.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

İstanbul Sultangazi ve Beyoğlu'nda açılış törenleri gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Belediyesi toplu açılış töreni ve Beyoğlu Belediyesi hizmet binasının açılış törenine katıldı. Sultangazi'de düzenlenen törende 7 yeni hizmet binası ile 25 okul binasının resmî açılışı gerçekleşti.

Konya'da üç yeni okul açılacak!

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemine Konya üç okul açılışı ile başlıyor. Kentte eğitim öğretim hizmetlerinde kalite ve okullaşma oranı her geçen gün daha ileri seviyelere yükseliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali'de hastane ve okul açılışı yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2011'deki Somali ziyareti sırasında söz verdiği ve Türkiye'nin desteğiyle inşa edilen başta hastane olmak üzere çok sayıda önemli yatırımın acılışını bizzat yapacak.

Yavuz Bingöl Cihangir’de okul açıyor!

Yavuz Bingöl, Cihangir’de okul açacak. Yavuz Bingöl'ün açacağı okulda Barış Köygülü, Seda Düzyol, Ertan Tekin, Çağ Erçağ, Olgaç Sütçü, Karani Duzcu gibi ustalar ders verecek.

İdris Güllüce 23 Nisan'da Niğde'de okul açılışlarına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, 23 Nisan'da Niğde Valiliği'ni ziyaret edecek. Bakan Güllüce, "Dr. Servet Çetin İlkokulu ve Ortaokulu, Veli Bengü İlkokulu, Sevim ve Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılış Programı"na katılacak

Somalide okul açılışı Haberi

Somalide okul açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gideceği Somali'de çok sayıda önemli tesisin açılışını yapacak ve bu ülke halkına verdiği sözü yerine getirecek. Erdoğan'ın başkanlığındaki heyet, son 60 yılın en büyük kuraklığının yaşandığı Somali'ye 2011'de yaptığı ziyaret sonrasında, açlık ve kuraklık krizini çözmek için bu ülkeye öncelikli olarak insani yardım malzemeleri gönderdi ve, kalıcı çözümler içeren projeleri de uygulamaya koydu. 


TOKİ YE GÖREV VERİLMİŞTİ 

Erdoğan'ın görevlendirmesiyle Somali'de 200 yataklı hastane, konut, 40 derslikli hemşire meslek yüksekokulu, yollar, cami, pazar yeri gibi temel tesislerin yapımı konusunda çalışmaları başlatan TOKİ, Türkiye'nin hibesi olarak inşa edilecek hastane için ihaleyi yaptı. 


200 YATAKLI HASTANE

Somali hastanesinde tek kişilik 17 oda, 4 kişilik 34 oda, 3 kişilik ve 5 kişilik birer oda yer alacak. Yoğun bakım üniteleri, müşahede birimleri, yataklı...