25 / 04 / 2024

Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri

Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri

Akıllı ev sistemlerinin ve motorlu uygulamaların dünyaca ünlü markası Somfy, iç ortam sıcaklık sensörleri ile evinizde konfor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Çimento sektöründe sürdürülebilir üretim için ilk adım atıldı!

Çimento ve klinker üretiminde sürdürülebilir teknolojileri tartışmak, iş birliği ve ilham getirecek ortamı yaratmak için'' CUSCIT'' adı verilen platformlar dizisi oluşturuldu.

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Piyasalarda ’28 Mayıs’ sancısı! 15 gün çok zor geçecek! İşte, uzmanların piyasalara yönelik beklentileri!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Mayıs’ta yeniden yapılması olasılığı kuvvetlenirken, piyasaların bu iki haftalık süreçte nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu. Piyasa çevreleri volatil ortamın devam edeceğini öngörürken, yatırımcılara da önemli uyarılarda bulunuyor.

Borsada kayıp yüzde 2’yi aştı! Hangi hisseler değer kazandı, hangileri geriledi? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da kayıp yüzde 2’yi aşarken, BIST 100 endeksi 4 bin 506 puana geriledi. Uzmanlar, seçim ortamının getirdiği belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hisse yatırımı konusunda temkinli davrandığını belirtirken, işlem hacmindeki gerileme de dikkat çekiyor.

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

İşte çalışan memnuniyet anketi! Çalışanlar hangi han yakları tercih ediyor? İş değiştirirken nelere bakıyorlar?

Eleman.net 7 bin çalışan ile anket düzenleyerek iş yeri tercihlerinde hangi kriterlere baktıklarını, iş ortamında onları en çok mutlu eden faktörleri mercek altına aldı.

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri Haberi

Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri

Yazın özellikle camlardan giren güneş ışınları yaşam alanlarının ısısını artırıyor. Bu da klimaların daha yüksek ayarda çalışması ve daha fazla enerji kullanımı anlamına geliyor. Akıllı ev sistemlerinin ve motorlu uygulamaların dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi iç ortam sıcaklık sensörleri ile bu duruma pratik bir çözüm sunuyor. Bu sayede ortam ısısı arttığında perde ve panjurlarınız otomatik olarak kapanarak size konfor ve enerji tasarrufu sağlıyor.


Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri ile yaşam alanlarının ısısı siz hiçbir çaba sarf etmeden en konforlu seviye için ayarlanıyor. Konfor ve enerji tasarrufu avantajlarından yararlanmak için iç ortam sıcaklık sensörleri vantuz yardımıyla istediğiniz yere yerleştirilebiliyor. Örneğin bir tane pencere camına, bir tane de pencere çerçevesi veya masa için konumlandırma yapılabiliyor. Bu sayede güneş ışığına ve montajcı tarafından...