23 / 04 / 2024

Son 300 Daire

Son 300 Daire

Bugüne kadar hayata geçirdiği 71 bin nitelikli konutla gayrimenkul sektöründe referans kurum haline gelen KİPTAŞ, Vaditepe Bahçeşehir’deki rekor inşaat ve satış sürecinde sona yaklaşıyor.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

3S Firuze Konakları’nda son 30 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son 30 daire sahiplerini bekliyor...

3S Firuze Konakları’nda son 85 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son sahiplerini bekliyor. Projede son 85 daire satışa sunuldu.

Realist Tuzla'da son 20 daire! Aralık'ta teslim!

Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da hayata geçirilen Realist projesinde son 20 daire fırsatlarla alıcılarını bekliyor. Projede teslimler Aralık ayında yapılacak..

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Son 300 Daire Haberi

Son 300 Daire

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir’in teslim tarihi yaklaşırken son 300 daire sahiplerini bekliyor.


322.084 liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ederken faiz farkı alınmadan daire sahibi olmak mümkün.


Kaba inşaatın bittiği projede blokların bir çoğunda iç aksanlar tamamlanırken ilk teslimlerin ekim ayında yapılması planlanıyor.


Ekim 2013’te satışa sunulduğu hafta 700 konutun sahiplerini bulduğu projede Bahçeşehir göletine bakan tüm daireler satılırken özellikle yüksek katlı bloklar ve bahçe katı ile zeminlerde kalan son daireler 322.084 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla alıcı bekliyor.


Bahçeşehir’in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde yükselen Vaditepe Bahçeşehir, oturum amaçlı alım yapan tüketicilerin ilgisini çekerken, yerli ve yabancı yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaştı.



Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu...