26 / 04 / 2024

son dakika inşaat haberleri

son dakika inşaat haberleri

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, 2013 ile 2014'ün ilk üç ayı arasında konut piyasasına 956 bin yeni konut girdi. İnşaat sektörünün oyuncuları konutun ulaşılabilmesi için faizlerin düşmesini istedi.

Garanti Koza Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu!

Yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı Garanti Koza, Japon Maeda Corporation ile ortak oldu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

İnşaat malzemelerindeki artış iflasa neden oluyor!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Başkan Vekili Nedim Şimşek, son zamanlarda inşaat malzemelerinde yaşanan zamların müteahhitleri iflasa sürüklediğini ifade etti.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyet artışı frenlendi! Konut fiyatları düşecek mi? Son dakika! 

Son aylarda inşaat maliyet artışının frenlendiğine dikkat çeken Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bunda denetimlerin etkisi olduğunu söyledi. Denetim olmasa artışların yüzde 100’e ulaşabileceğinin altını çizen Yedikardeş, ev fiyatlarının düşmeyeceğini vurguladı. 

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

Xiaomi 11T Pro için son dakika müjdesi! Görmeyen kalmasın! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

2021 yılının sonunda kullanıcılara sunulan Xiaomi 11T Pro için son dakika müjdesi verildi! Peki, Xiaomi 11T Pro özellikleri neler? Xiaomi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 17 Şubat 2023 fiyat listesi ve ayrıntılar...

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi! Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi... Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Son dakika inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yap malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları bu hafta durgun. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

son dakika inşaat haberleri Haberi

son dakika inşaat haberleri


İnşaat sektörünün oyuncuları konutun ulaşılabilmesi için faizlerin düşmesini ve vergi son 15 ayda inşa edilen her üç konuttan birinin elde kalması konutta balon tartışmalarını alevlendirdi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, 2013 ile 2014'ün ilk üç ayı arasında konut piyasasına 956 bin yeni konut girdi. 


Bu dairelerin 649 bin 341'i satılırken 306 bin 509 yeni konut alıcı bulamadı. Toplam konut stoku 1 milyon adetin üzerine çıktı. Sektörün oyuncularına göre doğru lokasyonda, doğru projeler geliştirip doğru fiyatlama ile satışa sunan inşaat şirketleri için sorun yok ancak eğer oluşan stok 2-3 yıl içerisinde eritilmezse o zaman sıkıntı başlayacak. 


'Kriz kahini' uyardı Kriz kahini olarak ünlenen ekonomist Nouriel Roubini de aralarında Türkiye'nin olduğu 18 ülke için kriz uyarısı yapıyor. Tam bir konut balonu değilse de...