25 / 04 / 2024

son yıllarda inşa edilen avmler

son yıllarda inşa edilen avmler

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP ve CHP arasında 'AVM' polemiği yaşandı.

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Çamaşır kurutma makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Şehir yaşamında büyük bir ihtiyaç haline gelen çamaşır kurutma makineleri son yıllarda oldukça revaçta. Peki, en uygun fiyatlı çamaşır kurutma makineleri hangileri, fiyatları ne kadar? İşte cevabı....

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Son yıllarda trend haline gelen bungalov evlerin nerelerde inşa edilebileceği sıklıkla araştırılan konulardan biri oluyor. Peki bungalov ev nerelere yapılabilir? İşte detaylar...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Kripto paralar fırsat mı yoksa tuzak mı?

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan dijital paralara ilişkin soru işaretleri, milyonlarca dolarlık Thodex vurgunuyla gittikçe arttı. Kripto para, kripto para borsası, coin, Bitcoin, altcoin, veri madenciliği gibi terimler neyi ifade ediyor? Bu paralar aracılığıyla herkes para kazanabilir mi?

Giresun'da 18 yıl içinde 4 bin 359 konut inşa edildi! 

Son 18 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun'a yapılan yatırımları anlatan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu süre zarfında kent genelinde 4 bin 359 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Son 5 yılda 94 cezaevi inşa edildi! 

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan rapora göre Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 94 cezaevi inşa edildi. Raporda yer alan detaylara göre halen 26 bölgede cezaevi inşaatı devam ediyor. 

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

son yıllarda inşa edilen avmler Haberi

son yıllarda inşa edilen avmler

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan  eylül ayı ilk oturumunda CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi'ndeki İBB mülkiyetinde olan 5 bin 250 metrekarelik parselin Çıksalın Spor Kulübü'ne kiralanması ile ilgili soru önergesi vermek istedi.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Güney, önergesinde şu ifadeleri kullandı:

* Beyoğlu'nda belediyeden hiç bir destek alamayan, antrenman yapacak sahası dahi olmayan, tarihi Ok Spor'un elindeki saha alınıp Okçular Vakfı'na verilirken, 68 yıldır sayısız futbolcu yetiştiren Fetih Spor Kulübü’nün elindeki saha Beyoğlu Belediyesi tarafından şu an elinden alınmaya çalışılırken, onlarca Beyoğlu amatör spor kulübü Beyoğlu Belediyesi'nden yıllardır nakdi veya ayni destek alamadığından ayakta durma mücadelesi verirken bu saha hangi gerekçe ile tek başına Çıksalın Spor'a kiralanmıştır?

* İstanbul'u İstanbul yapan tüm tarihi ve kültürel mirası...