29 / 03 / 2024

Soner Yalçın kaçak villa

Soner Yalçın kaçak villa

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Kaçak yapı avı hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı denetçiler imar barışı fırsatçılarını yakalamak amacıyla şehir şehir dolaşıyor. Bakanlık 81 ile yollanan genelge ile bütün kaçak yapılara ilişkin sürece hız kazandırdı. 

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Kaçak binaların tapuları ne olur? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sağlığında kendisinden dükkan satın alan vatandaşın babasının vefatından sonra kardeşleri tarafından mahkemeye verildiğini dile getirerek söz konusu binanın kaçak olması sebebiyle mahkeme sonucunun ne olacağı sorusu yöneltildi.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Soner Yalçın kaçak villa Haberi

Soner Yalçın kaçak villa

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te 'basit tadilat' gerekçesiyle yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün incelemesinde sona gelindi. Sabah Gazetesi'nden Abdurrahman Şimşek'in haberine göre; İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na kaçak inşaat ile ilgili suç duyurusu yaptı. 

174 METREKARELİK KAÇAK

Çevre İl Müdürlüğü'nün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu dilekçede bulunan tespitlere göre Yalçın, villaya kaçak olarak 110 metrekare müştemilat, 26 metrekare havuz, 15 metrekare bekçi kulübesi yaptırdı. Ayrıca Yalçın'ın birinci katta bulunan, projede teras olarak isimlendirilen 15 metrekare büyüklüğündeki balkon alanını villa içerisine kattığı ve önünde de ayriyeten 8 metrekarelik bir balkon oluşturduğu belirlendi. Çevre İl Müdürlüğü'nün suç duyurusuna İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu kararı da delil olarak gösterildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Komisyon kararında, alanın SİT alanını olduğuna...