24 / 04 / 2024

Songül Karlı dolandırıclığı

Songül Karlı dolandırıclığı

Halk müziği sanatçısı Songül Karlı kendisini ait arazisini satarak Bulgaristan'a kaçan eski eşine dava açtı. 

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Arsa alacaklara son dakika uyarısı: Arsayı görmeden kapora vermeyin! Dolandırıcılığa dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından arsa fiyatlarında artış yaşandı. Son zamanlarda telebin arttığı arsalarda, dolandırıcılık olayları da katlandı. İşte ayrıntılar...

Online oyun oynarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Siber suçlular oyun tutkunlarına hangi tuzakları hazırlıyor?

Dijital dünyanın eğlenceli alanlarından biri olan çevrim içi oyunlar aynı zamanda büyük bir ekonomi de oluşturuyor. Siber suçlular da bu dünyada gelir elde etmek için tuzaklar kurup farklı dolandırıcılık yöntemleri kullanıyorlar.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Kurban Bayramı'na günler kala dolandırıcılıklar arttı: 3-4 bin TL'ye kurban bağışı alınıyor! Aman dikkat! 

Diyanet’in 5 bin 950 TL şeklinde açıkladığı kurban bağışına parası yetmeyen dar gelirlileri hedef alan dolandırıcılar, 3-4 bin TL'ye kurban bağışı alıyor. Fakat kurbanı kesmeyip vatandaşları bu şekilde dolandırıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

WhatsApp kullananlar dikkat! Bunu hemen yaparsanız, dolandırılmazsınız!

WhatsApp kullanıcı güvenliklerini arttırmak ve dolandırıcılığı engellemek amaçlı olarak yeni güncelleme yayınlayacak. Yayınlanacak güncelleme ile birlikte daha çok güvenlik özelliği eklenecek. İşte güncellemenin tüm detayları…

Songül Karlı dolandırıclığı Haberi

Songül Karlı dolandırıclığı

Halk müziği sanatçısı  Songül Karlı'nın kendisini milyonlarca lira dolandırdığı yönünde şikayet ettiği eski eşi Metin Yüncü'nün de aralarında bulunduğu 3 sanık hakkında 10'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sanatçı Songül Karlı'nın, kendisini milyonlarca lira dolandırdıklarına yönelik eski eşi Metin Yüncü ve bununla bağlantılı iki kişi hakkında geçen sene yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Karlı'nın soruşturma esnasında savcılığa verdiği ifade, iddianamede detaylı olarak yer aldı.

Buna göre Songül Karlı, Metin Yüncü ile Etiler'de 2010'da arkadaş ortamında tanıştığını söyleyerek şunları söyledi:

"Metin kendisini, zengin işadamı ve MİT mensubu olarak tanıttı. Devlet büyükleriyle ilişkileri olduğunu söylüyordu. Gözümde saygınlık kazandı. Bir süre sonra milli emlak adlı bir işe girişeceğini söyledi. Sultanbeyli'deki 27 bin metrekarelik arazimi bu...