18 / 04 / 2024

Songül Karlı kayıp arsa

Songül Karlı kayıp arsa

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı'nın kayıp arsasının fiyatı ortaya çıktı. İmarsız arsasının bedeli 2.5 milyon TL ile 3 milyon TL civarında.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Asgari ücretteki kayıp 50 Euro'yu geçti: 20 Haziran'da 442 Euro'ya denk gelen asgari ücret, şimdi 390 Euro!

Euro/TL'de sene başından bu güne yükseliş yüzde 45'i geçerken, yeni asgari ücretin açıklanmasından beri geçen 23 günde kayıp 50 Euro'yu aştı. İşte o rakamlar...

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre haftanın son işlem gününe kırmızıda giren dijital para piyasalarında bitcoindeki kayıp yüzde 2’ye yaklaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Borsada kayıp yüzde 20’ye yaklaştı! BIST 100 endeksinde düşüş daha ne kadar sürer? İşte, borsada kritik seviye!

Borsa İstanbul bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yurt dışı piyasaların yanı sıra yurt içindeki seçim belirsizliğinin de etkisiyle endeksteki kayıp yüzde 20’ye yaklaşırken, hisse bazında kayıplar daha yüksek oranlarda. Peki, düşüş trendi daha ne kadar devam eder? İşte yanıtı…

Borsada kayıp yüzde 2’yi aştı! Hangi hisseler değer kazandı, hangileri geriledi? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da kayıp yüzde 2’yi aşarken, BIST 100 endeksi 4 bin 506 puana geriledi. Uzmanlar, seçim ortamının getirdiği belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hisse yatırımı konusunda temkinli davrandığını belirtirken, işlem hacmindeki gerileme de dikkat çekiyor.

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

BİM'de Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL! BİM aktüel kataloğu 25 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 25 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımlanan katalogda Realme C11 2.949 TL, Phılıps Süpürge 2.199 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM kataloğunda başka neler var? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

Songül Karlı kayıp arsa Haberi

Songül Karlı kayıp arsa

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Songül Karlı bir tv programına katılarak eski eşiyle ilgili ayrılığı konusunda bir açıklama yaparken Sultanbeyli’de bulunan 17 dönümlük arsasından bahsetmiş ve arsasının bir başkası tarafından satıldığını açıklamıştı.


Karlı’nın bu açıklaması sonrasında magazin medyasının gündemi Sultanbeyli’deki bu arsa oldu.


Konuyla ilgili konuşan Murat Yüncü ve Songül Karlı’nın ilk eşi Baykal Gümüş arsayla ilgili bilgileri olmadığını söyledi.


Songül Karlı: 17...