28 / 03 / 2024

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları satılık

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları satılık

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları 545 bin liradan başlayarak değişiyor. Sönmezoğlu Yapı'nın projesi Güzelkent Konutları, 2017'nin ikinci yarısında tamamlanacak...

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırenam Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başyiğit tarafından kuruldu. 

Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Söyü tarafından kuruldu. 

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Sönmezoğlu 5 yeni projeye başlıyor!

Sönmezoğlu A.Ş. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verdi. Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. " dedi.

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat tablosuna göre projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Gökorman Konutları güncel ödeme planı!

Gökorman Konutları İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Gökorman projesinde 60 ay sıfır faizle ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Güzelkent Konutları Seferihisar fiyatlar!

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları satılık Haberi

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları satılık


İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelkent Konutları Seferihisar projesi sekiz blokta 76 konuttan oluşuyor.


Tamamı 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Güzelkent Konutları Seferihisar projesinde iki adet çatı dubleksi daire yer alıyor.


Güzelkent Konutları projesinde yüzde 50 peşinat ödemesinden sonrak alan ödeme tutarı banka kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor.


Sönmezoğlu Güzelkent Konutları projesinde 145 metrekare zemin kat daireler 545 bin liradan, 150 metrekare üst kat daireler 595 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Güzelkent Konutları'nda fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. Güzelkent Konutları projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor.




Tel: 0232 782 65 65

Web: http://www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari/

Gülcihan...