27 / 04 / 2024

sönmezoğlu yapı Güzelkent Konutları teslim tarihi

sönmezoğlu yapı Güzelkent Konutları teslim tarihi

İzmir Seferihisar'da inşa edilen Güzelkent Konutları 8 blok şeklinde yükseliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 76 daireden meydana geliyor. İşte Seferihisar Güzelkent Konutları fiyat listesi..

Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? İşte detaylar...

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı güçlendirme sınırı belli oldu!

Yapı güçlendirme izni şartları açıklandı. Parsel sınırlarını aşan güçlendirmeye izin verilmeyecek. Güçlendirme için kat ya da parsel maliklerinin en az beşte dördünün muvafakatı aranacak.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Ahmet Erkurtoğlu:  Sadece günü kurtarmak için geçici planlar yapılmamalı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Erkurtoğlu, "1999 Marmara Depremi’nden sonra binaları güvenli hale getirirken, toplanma alanlarını ve yeşil alanları kaybettik. İstanbul’un günü kurtarmak için geçici planlar yerine master plana ihtiyacı var. Kentsel dönüşümünde ise daha yolun çok başındayız" dedi...

sönmezoğlu yapı Güzelkent Konutları teslim tarihi Haberi

sönmezoğlu yapı Güzelkent Konutları teslim tarihi


Güzelkent Konutları  İzmir  Seferihisar'da inşa ediliyor. 76 adet daire bulunan Güzelkent Konutları Sönmezoğlu Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


3 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan Seferihisar Güzelkent Konutları 8 blok şeklinde yükseliyor.


Güzelkent Konutları'nda  3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  Projede daire sahiplerine sauna, fitness, otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyunları gibi sosyal donatılar sağlanıyor. 


Seferihisar Güzelkent Konutları fiyat!


Kişiye özel ödeme planı sunulan Güzelkent Konutları'nda 3+1 daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projede çatı dubleksler ise 595 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Teslimlerin Ağustos ayında gerçekleşeceği Güzelkent Konutları'nda kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. 



Tel: 0232 782 65 65

Web: http://www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari/

Pınar...