19 / 04 / 2024

Sophia Otelcilik İnşaat adres

Sophia Otelcilik İnşaat adres

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Şahin tarafından kuruldu.

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Ekinci tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Msb Otelcilik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb Otelcilik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bektaş tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Sophia Otelcilik İnşaat adres Haberi

Sophia Otelcilik İnşaat adres

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Şahin tarafından kuruldu.

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Tatil ve diğer kısa süreli konaklama faaliyetleri (hosteller, devre mülkler, tatil evleri, apart oteller, bungalov, dağ evleri, vb.nde) (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan oda veya süit konaklama faaliyetleri hariç) -Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) -Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) - Dış giyim eşyalarının toptan ticareti (iş giysileri ile triko olanlar dahil,...