28 / 03 / 2024

SotCA 2018 Kategorileri

SotCA 2018 Kategorileri

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Akros İstanbul'da daire teslimleri 2018'de!

Ak Proje, Kaysel ve Ertok Yapı ortaklığında hayata geçirilen Akros İstanbul'da daire teslimleri 2018'de yapılacak.

Kırcami'de imar tapuları 2018 verilecek!

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Kırcami’nin planlamasında sona doğru gelindiği belirterek, “Hedefimiz 2018 yılının başında bölgedeki vatandaşlarımıza tapularını dağıtabilmek” dedi.

Akros İstanbul'da daireler 2018'de teslim!

Ak Proje, Kaysel ve Ertok Yapı iş birliği imzasıyla hayata geçirilen Akros İstanbul'da daireler 2018'de teslim edilecek.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi 2018'de tamam!

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi inşaatı hızla devam ediyor. Kompleksin inşaatının 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Kuzey Akımı 2 inşaatı 2018'de başlayacak!

Nord Stream Ticari Müdürü Reinhard Ontid 2018 yılında Kuzey Akımı-2’nin iki ek hattının inşaatının başlayabileceğini açıkladı.

Kabataş Martı Projesi 2018'in sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Martı Projesi' olarak bilinen Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi hakkında bilgi verdi. Açılış tarihi olarak 2018'in sonunu işaret eden Topbaş, projenin trafiği rahatlatacağını belirtti.

İstanbul'un banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2013 yılında 2 yıllığına kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin açılışı 2018 yılı olarak planlanıyor.

Türkiye'nin ilk "Tapu Müzesi" 2018'de açılacak!

Osmanlı'dan bugüne Türklerin "hazine" değerindeki tapu ve kadastro kayıtları ile haritaları, Türkiye ve dünyada ilk olma özelliğini taşıyacak ve 2018'de açılması planlanan "Tapu Kadastro ve Harita Müzesi"nde sergilenecek.

Swissotel Resort Bodrum HilI Haziran 2018'de açılacak!

Toplam 106 odası bulunan Swissotel Resort Bodrum HilI, Haziran 2018'de açılacak. Proje 100 milyon euro yatırım bedeline sahip.

Sivas yüksek hızlı trene 2018 sonunda kavuşacak!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın yaptığı açıklamada "Ankara-Sivas arasında yaklaşık 62 kilometre tünelden oluşan önemli bir imalat söz konusu. Bu imalatların genelinde yüzde 55 ilerleme sağlandığını ve Sivas'ın 2018 sonunda yüksek hızlı trene kavuşacağını belirtti.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

SotCA 2018 Kategorileri Haberi

SotCA 2018 Kategorileri

Sign Of The City Awards için sektörün önde gelen isimlerinden oluşan 18 kişilik jürisi ilk kez bir araya geldi. Başvurular 18 Haziran’da başlayacak.

Kasım ayında gerçekleşecek yarışmanın jüri üyeleri, ilk toplantılarını Divan Otel’de gerçekleştirdi. 
 

Jüri Başkanı seçimi, yarışma kategorileri, başvuru ve katılım koşulları ve değerlendirme sürecinin ele alındığı toplantının açılışını Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan yaptı. Tandoğan; gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projelerinin seçileceği yarışmanın artık sektör içinde prestij kabul edildiğini ve bu başarının tüm sektöre ait olduğunu söyledi. “Yarışmanın sektör içinde kabul edilmesi ve benimsenmesi bize büyük sorumluluk kattı. Biz de bu sorumluluğu paylaştığımız değerli jüri üyelerimizle birlikte yarışmanın 5. senesinde yine sektörü şekillendirmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki gördüğü ilgiyi her geçen gün ivmeyle...