18 / 04 / 2024

Soyak Bahçeşehir Kuzey ne zaman teslim

Soyak Bahçeşehir Kuzey ne zaman teslim

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde inşa edilecek. Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017!

Konutların hemen teslim edildiği Soyak Konforia projesi Soyak Yapı  tarafından inşa edildi. İşte Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017...

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları!

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir projesinde 24 aya kadar sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılabiliyor. 15 katlı 40 blok olarak dizayn edilen projede konutların büyüklükleri 56 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Soyak Yapı Bahçeşehir Konforia fiyatlar!

Soyak Yapı Bahçeşehir Konforia fiyatları 184 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla daire satışları devam ediyor...

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak deneyimiyle İstanbul’un geleceği en parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları ve 3. Havaalanı projesine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimler Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Konforia Sitesi Bahçeşehir fiyat!

Soyak Konforia Sitesi Bahçeşehir fiyat listesi 184 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları fiyatlar!

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Konutları projesinde 24 ay sıfır faizle ya da yüzde 10 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar yenilendi!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar yenilendi. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olunabilen proje 100 bin metrekarelik alanda, Soyak Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia adres!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan Konforia projesi 15 kat şeklinde yükseliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi' nde yükseliyor.

Soyak Bahçeşehir Kuzey ne zaman teslim Haberi

Soyak Bahçeşehir Kuzey ne zaman teslim

Ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacağı projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapıldı. 


Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje 5 bin adet daireden meydana gelecek. Projede fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor.


Sosyal yaşam alanları arasında projede dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarının bulunuyor.


Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projenin ilk etabında 500 adet daire bulunacak. Projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık daire fiyatlarına göre 1+1'lerde 150 bin TL'den, 2+1'lerde 240 bin TL'den, 3+1'lerde 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


15 soruda Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi!


Tel: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr

Tülay...