19 / 04 / 2024

Soyak holding şirketleri ödül

Soyak holding şirketleri ödül

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Fortune 500 Kayseri birincisi Kayseri Şeker oldu!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları yayınlandı. Kayseri Şeker Kayseri’de birinci oldu.

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Soyak holding şirketleri ödül Haberi

Soyak holding şirketleri ödül


Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından 2015 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.


İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği; bünyesinde ihracat faaliyetlerini yürüten yaklaşık 6.000 firma tarafından 2015 yılında gerçekleştirilen 6,3 milyar dolarlık ihracat ile, sektörde Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren İhracatçı Birliği ünvanına sahip.


1981 yılından beri Trakya Döküm tarafından tasarımı ve üretimi gerçekleştirilen sanayi ürünlerinin, tüm dış pazarlarda satış ve pazarlamasını gerçekleştiren ERKU, uluslararası arenadaki başarısını böylece bir kez daha kanıtladı.


Trakya Döküm ürün yelpazesinin ihracatı kapsamında iş ortaklarıyla uzun soluklu ticari ilişkiler kuran ERKU; Almanya, İngiltere, Fransa'nın yanı sıra Avrupa, Güney Amerika, Orta...