25 / 04 / 2024

soyak inşaat tahincioğlu grubu

soyak inşaat tahincioğlu grubu

Soyak İnşaat Tahincioğlu Grubu'yla 500 milyon dolar maliyetle 5 ayrı şehirde, 5 alışveriş merkezi yapacak.

Demir İnşaat, Büyükçekmece sponsorluğunu 1 yıl uzattı!

Demir İnşaat, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi ile olan isim sponsorluk sözleşmesini uzattı.

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Hatipoğlu Apartmanı'nın inşaatını Büyükartı İnşaat yapacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hatipoğlu Apartmanı inşaat işi ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Beyoğlu'nda tedbirsiz inşaat nedeniyle binalarda çatlaklar oluştu!

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yapılan inşaat sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Kayma nedeniyle bazı dairelerin kolonlarında da çatlaklar oluştu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Şehit Fatih Efiloğlu'nun evinin inşaatını Ordu Belediyesi tamamlayacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ordu'daki babaevinin inşaatını Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Ömer Koyuncuoğlu: AVM inşaatında usulsüzlük yok!

Aydın’ın Söke ilçesinde yapımı süren alışveriş merkezi inşaatına yönelik kaçak yapı ve usulsüzlük iddaları asılsız çıktı. Koyuncuoğlu, alınan kurum görüş evraklarını göstererek; “İzinlerimiz eksiksizdir. Belediye meclisi, hukuka ayrı işlem yapmadı” dedi.

Kahramanmaraş Türkoğlu inşaat sektörünün yeni gözdesi!

Yatırım planlaması yapılan ve devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Cezaevi Kampüsü, Hastane gibi projelerle birlikte son yıllarda inşaat sektöründe de Türkoğlu İlçesi cazibe merkezi oldu.

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

soyak inşaat tahincioğlu grubu Haberi

soyak inşaat tahincioğlu grubu

Şimdiye kadar ismini daha çok orta gelir grubuna yönelik yaptığı konut projeleriyle duyuran Soyak İnşaat, alışveriş merkezi alanında da büyük çaplı yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki yıl, alışveriş merkezi alanında ilk kez yatırıma soyunacak olan şirket, bunun için düğmeye bastı. Soyak İnşaat Genel Müdürü Emre Çamlıbel, 500 milyon dolar maliyetle 5 ayrı şehirde 5 alışveriş merkezi inşa edeceklerini belirtiyor. Geçtiğimiz aylarda Tahincioğlu'yla sürpriz bir ortaklığa giden şirket, alışveriş merkezi yatırımlarının tamamı bu grupla birlikte yapacak.

 

Hemen belirtelim, konut, otel ve iş merkezi inşa eden Tahincioğlu Grubu'nun, en önemli yatırımı ise şu...