25 / 04 / 2024

Soyak sosyal projeleri

Soyak sosyal projeleri

Soyak’ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufunu ve bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 2. yılının ilk dönemi sona erdi.

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Barınma krizine karşı sosyal konut projeleri artıyor!

Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında barınma krizi yer alıyor. Dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler bütçelerine uygun kiralık konut bulmakta zorluk yaşıyor. Bu noktada sosyal konuttaki projeler büyüyor.

Milyonları ilgilendiren karar resmen açıklandı! Konut arzı artırılacak, sosyal konut projeleri geliştirilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" yer aldı. Yayımlanan programda konut arzının artırılması ve sosyal konut projelerinin geliştirilmesiyle ilgili maddeler de yer aldı.

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Sosyal konut projesi satılabilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde olan konuların başında yer alıyor. Vatandaşlar, TOKİ sosyal konut projelerine dair merak ettikleri soruları yöneltiyor. İşte o sorular ve yanıtları!

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları 7,5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için 7,5 milyonu aşkın bir başvuru geldiğini söyledi.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru sayısı 5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'nin 2022 sosyal konut projeleri için yapılan başvuruların 5 milyonu aştığını söyledi.

TOKİ evleri satılabilir mi? Sosyal konutlar kiraya verilebilir mi? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ Sosyal Konut projeleri hakkında bilgi verdi. TOKİ başvurusunda bulunan vatandaşlar TOKİ evlerinin satılıp satılmadığını ve kiraya verilip verilmeyeceğini araştırıyor. işte merak edilen soruların yanıtı...

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

Soyak sosyal projeleri Haberi

Soyak sosyal projeleri

Soyak’ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufunu ve bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 2. yılının ilk dönemi sona erdi. 


Eğitime katılan 4. sınıf öğrencileri, biten eğitimlerin ardından öğrendiklerini okullarındaki diğer öğrencilerle de paylaşmak ve farkındalık yaratmak üzere Enerji Günleri Etkinlikleri’nde buluştu.


Bahçeşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü ile İBB Mehmet Akif Ersoy ve Boğazköy İlköğretim Okulları’nın okul müdür ve eğiticilerinin katılımıyla gerçekleşen Enerji Günleri Etkinlikleri’ne büyük bir heyecanla hazırlanan öğrenciler, atık malzemelerden yaptıkları çeşitli objelerin yer aldığı sergiler açtı. Yine atık malzemelerden yaptıkları elbiselerle defileler gerçekleştiren öğrenciler, enerji tasarrufuyla ilgili kaleme aldıkları şiir ve kompozisyonlarını da seslendirdi. Enerji Günleri Etkinlikleri, Bahçeşehir İBB Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin Soyak Holding’e ‘Enerji Dostu Holding’ belgesini takdim etmesiyle...