16 / 04 / 2024

soyak tedarikçisi

soyak tedarikçisi

Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) İzmir şubesi tarafından "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı" na katılarak Soyak'ın kalite yolculuğunu ve bu yolda yürüttü

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

İnşaat tedarikçisi kur farkını istiyor!

İnşaat malzemesini aylar öncesinden parasını verip satın alan bazı müteahhitler son günlerde tedarikçilerle sorun yaşıyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda yer alan Kar Group; adım attığı inşaat sektöründe de büyüme kararı aldı. 

Gülsan Holding, 5 yılda EMEA bölgelerinde etkin olmayı hedefliyor!

Gaziantep, yeni döneme hazırlık için kolları sıvadı.Gaziantep’in iş dünyası temsilcileri, 500 milyar dolarlık yatırıma ihtiyaç duyacağı hesaplanan Suriye’nin en büyük tedarikçisi olmayı hedefliyor.

MKS DevO Kimya 20 milyon TL'lik yatırımını 2018'de bitirecek!

İnşaat, deterjan, plastik sektörünün önde gelen hammadde tedarikçisi olan MKS DevO Kimya, 2020'ye kadar yapacakları 20 milyon TL'lik yatırımı 2018'de bitirme kararı aldı.

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

ODE Yalıtım tedarikçileri için değer yaratıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Tedarikçi Buluşması kapsamında Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisi ile biraraya geldi.

CHEP, geleceğin mağazasını sanal ortamda tanıttı!

Gıda Perakendecileri Derneği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ortak Gelişim Kongresi’nde Türkiye’de ilk defa lider ekipman tedarikçisi CHEP, tüketici tercihlerine göre şekillenen yeni mağaza konseptini kongre katılımcılarına sanal ortamda yaşattı.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

soyak tedarikçisi Haberi

soyak tedarikçisi


1999 yılından bu yana düzenlenen ve KalDer'in en önemli etkinlikleri arasında yer alan "Yerel Kalite Ödülleri" nde Büyük Ödül, Başarı Ödülü veya Jüri Özel Ödülü'nü kazanmış olan kurum temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı" 8 Kasım tarihinde İzmir'de düzenlendi. Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, konferansta Soyak'ın kaliteye giden yolda uyguladığı EFQM Modeli ve Ödül Sürecinde yaşadıklarını aktararak, "Tecrübelerimizle, Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren tüm firmaları kalite yolculuğunda yüreklendirmeyi ve yol gösterici olmayı amaçlıyoruz." dedi.


Soyak'ın 2004 yılından bu yana yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi Süreci hakkında bilgi aktarımında bulunan Osman Ünal, bu sürecin sonundaki kazanımlarına da değindi. Kalite konusunda süreklilik arz eden...