20 / 04 / 2024

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Şubat'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Tavcı Sokak'ta kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak?

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu: 31 bin 600 sözleşmeli personel alınacak! Tercihler başladı! Hemen bakın!

31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ilanı bugünkü 32146 Sayılı Resmi Gazete'de resmen yayımlandı. Peki tercihler nasıl yapılacak? Sözleşmeli pozisyonların unvan, branş, sayı ve öğrenim düzeylerine göre dağılımları nasıl? 

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Ayda 9 bin 796 lira kazanamıyorsanız resmen açlık sınırındasınız!

Yüksek enflasyon, işsizlik ve ekonomik kriz vatandaşı zor durumda bırakırken sürekli artan fiyatlarla birlikte açlık sınırı da aynı oranda yükseldi. Birleşik Kamu-İş’in hesaplamasına göre asgari ücretliler açlık sınırının da altında kaldı.

Başkent Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat Haberi

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında konut villa köçk toplu konut kooperatif binaları toplu konutlar..inşa eder.

Söz Fotoğrafçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Tavcı Sokak,...