28 / 03 / 2024

SP kredi notu

SP kredi notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

SP Fransa ve S.Arabistan'ın kredi notlarını korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Fransa ve Suudi Arabistan'ın kredi notunu değerlendirdi. S&P'den yapılan yazılı açıklamaya göre 2 ülkenin kredi notunu korudu.

SP Rusya'nın kredi notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Rusya’nın kredi notu görünümünü “negatiften” “durağana” yükselttiğini açıkladı.

SP'ye cevap Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan geldi!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şelale KADAK bugünkü yazısında SP'nin kredi notunu değerlendirdi. Kadak, yabancı yatırımların bir süreliğine azalacağını, önümüzdeki yıllarda ekonominin canlanacağını söyledi.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

10 tüketiciden 8’ine kredi notu yüksek olsun veya olmasın kredi verilmiyor!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Kiralık araç tarafında, sıfır araç stoklarında yaşanan problemler, müşterilerin mağduriyetine sebep olurken, ikinci el araç satışlarında yaşanan durgunluğun temel nedeni ise kredi kaynaklı” dedi.

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu yöntemlerle siz de kredi notunuzu anında yükseltebilirsiniz! 

Ev veya araba alışverişlerinde kredi notu önemlidir. Kredi notunun yüksek olması bu noktada çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu yöntemleri öğrenerek kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.

Ftich’ten seçim mesajı: ’14 Mayıs’taki seçim, Türkiye’nin kredi notu için çok önemli’

Derecelendirme kuruluşu Fitch, dün yayımladığı raporda, yetkililerin nihayetinde para politikasını sıkılaştırmaları halinde, Türk Lirası faiz oranı artışının Türk bankaları üzerindeki etkisinin artışın büyüklüğüne ve hızına bağlı olacağını ifade etti.

Kredi notu nasıl yükseltilir?

Son dönemde kredi almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda araştırma da yapıyor. Peki kolay kredi alabilmek için kredi notu nasıl yükseltilir? Detaylar haberimizde...

Bankalardan kredi alacaklar hemen bakın! Kredi notunuzu yükseltebilirsiniz! 

Bankalardan kredi alacak vatandaşlar, 'Kredi notunu yüksek tutmak için neler yapılabilir? Hangi durumlarda kredi notu düşer?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki kredi notu nasıl yükseltilir?

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Kredi notu nedir ve nasıl hesaplanıyor? İdeal kredi notu ne kadar olmalı? Kredi notu nasıl yükseltilir?

Kredi notunun yüksek olması artık sadece kredi çekerken değil ev veya araba kiralarken de önemli. Eğer kredi notunuz düşük ise bırakın bankadan kredi çekmeyi, araç bile kiralamanız mümkün değil artık. İşte kredi notu ile ilgili aklınıza takılan bütün soruların yanıtları…

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Daha önce, kredi başvurusu yapan kişiler düşük kredi notu nedeniyle reddedilebiliyorlardı. Ancak artık, sicil ve kredi notu değerlendirmesi yapılmadan, 30 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmak mümkün hale geldi.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

SP kredi notu Haberi

SP kredi notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P) Türkiye'nin kredi notu ile ilgili kararını açıklayacak. S&P'nin kredi notunun değiştirilmemesi bekleniyor. 


Foreks'in yaptığı ankete göre, Türkiye'nin 'BB' olan notunun sabitlenmesi bekleniyor. Ankete katılan 17 banka/kurum analistin 13'ü 'Negatif' olan görünümde bir değişiklik yapılmayacağı görüşünü savunurken, 4'ü görünümün 'Durağan'a çekileceğini açıkladı. S&P'nin bir sonraki değerlendirmesi 3 Kasım'da...