26 / 04 / 2024

Spil Dağı nerede

Spil Dağı nerede

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.

Spil Dağı Milli Parkı Projesi tamamlandı!

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı.

Spil Dağı cazibe merkezi olacak!

Manisa'da bulunan Spil Dağı cazibe merkezi olacak. Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, "Ülkenin en modern altyapısı olan milli parkı projesini tamamladık" dedi.

Spil Dağı örnek milli park olacak!

Orman ve Su İşleri Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak Spil Dağı Milli Parkı'nda alt yapı çalışmalarıyla birlikte peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere Bungalow tipi evler de yıl sonunda tamamlanacak dedi...

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

İstanbul'da en ucuz ev nerede?

Mega şehir İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ucuz ev arıyor. Peki İstanbul'da en ucuz ev nerede? İşte ilçe ilçe fiyatlar...

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Spil Dağı nerede Haberi

Spil Dağı nerede

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.  Sudak, kente yoğun olarak gelen Alman, Fransız ve Uzakdoğu ülkelerindeki turistlerin yanı sıra Arap turistlerin de gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Spil Dağı'na yapılacak teleferik ve otellerin de içinde bulunduğu sosyal tesislerin tamamlanmasıyla turizme daha iyi hizmet vereceklerini anlatan Sudak, şunları söyledi: "Araplar yaylayı ve dağı çok seviyorlar. Spil'de altyapıyı tamamladığımızda kentteki tarihi dokuyla birlikte Arap turistleri Manisa'ya çekmek daha kolay olacak. Arapların, Bursa'yı ve Karadeniz'i tercih etmelerindeki sebep doğa. Biz de Spil gibi bir zenginliğimizi avantaja çevirmek istiyoruz. Arap turistleri Manisa'ya çekmeyi başarabilirsek para harcayan turist sayısı...