19 / 04 / 2024

Spine Tower adres

Spine Tower adres

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Maslak Spine Tower 2014 yazında açılıyor!

Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor...

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 48 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 11 ada 80 parsel numarasında yer alan gayrimenkulü 87 milyon 650 bin TL'ye icradan satıyor...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Aze Tower Evleri Ümraniye adres bilgisi!

Aze Tower projesi tek blokta 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile toplam 75 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor...

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Spine Tower adres Haberi

Spine Tower adres


Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.


Proje İstanbul’un deprem gerçeği göz önünde bulundurularak tasarlandı. C80/95C sınıfı SCC yüksek performanslı beton kullanmasının yanı sıra düşey taşıyıcı elemanlardaki Ø32 çapındaki donatıların montajında 30 bin adet manşon kullanılarak depreme karşı yüksek güvence başarıyla sağlandı.


191 metre yüksekliğinde Spine Tower ower Maslak projesi, Oyak Beton tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen Elastic  C80/95C sınıfı SCC Yüksek Performanslı beton ile hayata geçirildi. Günden güne gelişen, kalabalıklaşan ve sanayileşen günümüz şehirlerinde artan kimyasal çevre koşullarına dayanıklılık açısından da yüksek dayanımlı beton teknolojisi, yapı ömrünü uzatmada büyük avantaj sağlıyor. Özellikle döşeme-kolon ve döşeme-perde bağlantı noktalarında...