20 / 04 / 2024

Spine Tower inşaatı

Spine Tower inşaatı

Kazanın gerçekleştiği madeni işleten Soma Holding, İstanbul'da inşa ettiği Spine Tower için bankaların kapısını çalmış fakat bir yabancı banka, "Ya madeninde kaza olursa... Bunu kamuoyuna açıklayamam" diyerek talebi geri çevirmiş.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Maslak’taki Spine Tower toplantıların yeni adresi!

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Huzzak İnşaat'tan yeni proje: Huzzak Tower Plus!

Özel lokasyonlarda gerçekleştirdiği projeler ile inşaat sektöründe sağlam bir yer edinen Huzzak, start verdiği Huzzak Tower Plus konsept projesi ile sektördeki standartlara yeni bir yorum kattı.

Spine Tower'da kiralamalar başladı!

İstanbul’un merkezinde inşa edilen ve en prestijli ofis binası olan SPINE TOWER'da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Bu binada bulunmak için nedenler...

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Spine Tower inşaatı Haberi

Spine Tower inşaatı

Türkiye'nin gözü kulağı Soma'da... Herkes korkunç kazada hayatını kaybedenler için ağlarken, dün maden sahibi şirketin yaptığı basın toplantısı tartışmalara ayrı bir boyut kazandırdı. 'Yaşam alanları' konusunda gerekli önlemlerin alınmadığının ortaya çokmasıyla birlikte oklar madeni işleten Soma Holding'e çevrilirken kazanın gerekçesi ise daha sonra yapılacak incelemelerde belli olacak. 

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNE KULE

Madencilik alanında Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alan şirket geçtiğimiz yıllarda diğer tüm şirketlerin yaptığı gibi yatırımlarının bir kısmını gayrimenkul alanına kaydırmıştı. İstanbul'da yaşayanlar bilir. bugün gökdelenler semti olarak bilinen Maslak'ın göbeğinde 191 metrelik bir kule yükseliyor. İsmi Spine Tower... İşte bu gökdelenin sahibi de Soma Kömür İşletmeleri'ni bünyesinde barındıran Soma Holding. 

YABANCI BANKADAN RET

191 metrelik yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek binaları arasında gösterilen Spine Tower'ın inşasında ise ilginç bir detay söz konusu....