28 / 03 / 2024

spine tower projesi

spine tower projesi

İstanbul’un merkezinde inşa edilen ve en prestijli ofis binası olan SPINE TOWER'da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Bu binada bulunmak için nedenler...

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Spine Tower projesinde gökdelen taktiği!

13 Mayıs 2014’te gerçekleşen faciada, 301 made işçisi Soma’da hayatını kaybetti. Türk madencilik tarihine kara harflerle kazınan bu olaydan sonra, madeni işleten Soma Holding’in bütün faaliyetleri mercek altına alındı...

Spine Tower'ın inşaatında en sağlam beton türü C80 kullanıldı!

Maslak Bölgesi’ne farklı bir bakış açısı getiren Türkiye’ nin ilk C80 beton sınıfı kullanılarak projelendirilen ve inşa edilen ofis & konut projesi ilkleri ile dikkat çekiyor...

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı...

Spine Tower Cannes'dan ödülle döndü!

Emaar Square, Tema ve İstanbul gibi büyük projelere imza atan İki Design Spine Tower ile kenti bu dinamik bir yapıya kavuşturuyor. 47 katlı proje 191 metreye ulaşan yüksekliğiyle İstanbul'un simge yapıları arasında yer alıyor...

Spine Maslak Tower'ın havadan en yeni görüntüleri!

22 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Spine Tower projesi 47 katlı tek blok halinde yükseliyor. Tilaga A.Ş. imzası taşıyan Spine Tower projesi 70 konuttan meydana geliyor

Spine Tower Projesi'nin havadan en son görüntüleri!

Tilaga A.Ş. tarafından Maslak bölgesinde hayata geçirilen Spine Tower projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Spine Tower Konutları'nın havadan en yeni videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Saıyer'e bağlı Maslak'ta inşa edilen Spine Tower projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Spine Maslak projesinin havadan yeni görüntüleri!

Spine Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi!

Esenyurt Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. İşte Zerka İnşaat, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzasını taşıyan 14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi detayları...

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

spine tower projesi Haberi

spine tower projesi

İstanbul’un en prestijli ofis binası SPINE TOWER da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Istanbul’da en büyük lüks, işyeri ile ev arasındaki geçirilen en kısa zamandır. Hem ofisiniz ve hem eviniz bu binada birarada olabiliyor. Ilk 30 katta işinizle uğraşın, 30 ile 56. katlar arasında öğle yemeğinizi evinizde yiyin. Bir de bunu Istanbul’un en güzel binasında yaşayabiliyorsanız! Bu binada bulunmak için nedenler:

En sağlam bina (C-80 beton kullanılan Türkiye’deki tek binadır. Bu beton, metro ve baraj yapımlarında sağlamlık için kullanılır)

En güvenilir bina (göz retina giriş sistemi ile donatılmış ve 9,5 şiddetli depreme karşı Türkiye’deki tek bina)

En merkezi ve dış tehdide kapalı (Büyükdere Caddesi’nde, metroya yürüyüş mesafesinde, 12 dönümlük çepeçevre bahçe ortamı ile dışarıya izole)

En estetik ve...