20 / 04 / 2024

Spine Tower ulaşım

Spine Tower ulaşım

Soma'da 301 madenciye mezar olan ocağı işleten şirketin işleri tıkırında... Kısa süre önce 'Para yok' deyip 2 bin 800 işçiyi çıkaran holdingin Maslak'taki rezidansında kiralama başladı.

Spine Tower sınırlarını kat kat aşmış!

Alp Gürkan, Maslak'ta imar planına ve ruhsatına aykm yapılan Spine Tower ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İnşaatın kuralına uygun yapıldığını savunan Gürkan, gökdelenin sahibi değil müteahhidi olduğunu söyledi.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Spine Tower yönetiminden Soma Holding açıklaması!

MANİSA'DAKi Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'm bina sahipleri ve Spine Yönetim A.S yaptıkları açıklama ile Soma Holding ile bir alakalarının bulunmadığını belirttiler.

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Spine Tower sınırlarını kat kat aşmış!

Alp Gürkan, Maslak'ta imar planına ve ruhsatına aykm yapılan Spine Tower ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İnşaatın kuralına uygun yapıldığını savunan Gürkan, gökdelenin sahibi değil müteahhidi olduğunu söyledi.

Mahmutbey Speed Tower ulaşım!

360 derece panoramik İstanbul manzarasına sahip olan Mahmutbey Speed Tower ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Projede ofis satışlarına devam ediliyor...

Spine Tower ulaşım Haberi

Spine Tower ulaşım

SOMA'DAKİ ölüm madeninde hayatta kalıp yine yer altına inen 2 bin 800 işçi geçen haftalarda cep telefonlarına gelen SMS’lerle işten çıkartıldıklarını öğrenmişti. Madencileri, 'Parasal sıkıntı yaşandığı' gerekçesiyle işten çıkaran şirketin İstanbul Maslak'taki dev rezidansında ise çalışmalar sessiz sedasız yürüyor. Fazladan yapılan inşaatla 1 milyar dolarlık rant sağlayan şirket, mahkeme sürecinin devam etmesine rağmen Spine Tower'da ofis satışlarına ekim ayı sonunda start verdi. Rezidansların metrekare satış fiyatları 4 bin dolardan başlıyor. 


'ZATEN HER ŞEY KILIFINA UYDURULMUŞ' 


Spine Tower’ı mahkemeye taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, "Holding, Şişli Belediyesi’nden iskanı aldıktan sonra önünde başka engel kalmadı. İnşaatta çok sayıda fazlalık var ancak her şey kılıfına uydurulmuş" dedi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise şöyle konuştu: Burası Şişli zamanında iskan almış. Her...