29 / 03 / 2024

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.



108 yıldır dünyanın 1 numaralı gayrimenkul markası olan Coldwell Banker Commercial, Türkiye sektörüne hızlı giriş yaptı. Coldwell Banker Commercial, Türkiye’ye gelişinin ardından, 2012 yılında Londra’da “Avrupa’nın En İyi Ofis Mimarisi” ve MIPIM 2014’te “En İyi Mimari Proje” ödüllerini alan, yüzde 54’ü yeşil alana ayrılan Maslak’taki örnek bina Spine Tower’ı portföyüne katmıştı. 


Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay ve Coldwell Banker Commercial-Art Real Estate Owner-Broker Melek Saraçer ev shaipliğinde düzenlenen seri tanıtım toplantılarının ilkinde katılım yoğun olurken Spine Tower, sektör profesyonellerinden tam not aldı. 


Tanıtım toplantısında açılış konuşmasının yanında bir de sunum yapan Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay: “Coldwell Banker Commercial olarak dünyadaki liderliğimizi Türkiye’ye de taşıyoruz. İstanbul’un en güvenli ve en modern, bol ödüllü projesi Spine Tower’ı sektör profesyonellerine tanıtım toplantılarımıza da seri olarak başladık ve devam etmekteyiz. Her konuda uzman ekiplerin çalıştığı ve ilklerin yer aldığı çok özel bina olan Spine Tower’ın kiralamalarına da devam ediyoruz.” dedi.


Spine Tower Genel Müdürü Mert Çakır da tanıtım toplantısında Spine Tower Maslak emsalsiz kılan özelliklerini anlattı.



Geri Dön