19 / 04 / 2024

Spine Tower ödülleri

Spine Tower ödülleri

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Spine Tower Cannes'dan ödülle döndü!

Emaar Square, Tema ve İstanbul gibi büyük projelere imza atan İki Design Spine Tower ile kenti bu dinamik bir yapıya kavuşturuyor. 47 katlı proje 191 metreye ulaşan yüksekliğiyle İstanbul'un simge yapıları arasında yer alıyor...

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'daki rakiplerini geride bırakarak gayrimenkul ödüllerini evine taşıdı Sancaktepe Belediyesi, Londra'da düzenlenen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde iki ödüle birden layık görüldü.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri, dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 10 proje "Awards of Merit" ödüllerini, 3 proje de "Awards of Excellence" ödüllerini almaya hak kazandı.

JLL Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde yine birinci oldu!

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Törende Avusturya, Danimarka, Almanya, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, İsveç ve Türkiye, Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Shining Star Awards 2015 ödülleri 4 Aralık'ta verilecek!

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Akmerkez Stevie Ödülleri'nden 3 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri Uluslararası İş Ödülleri kategorisinde, biri altın olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Spine Tower ödülleri Haberi

Spine Tower ödülleri

108 yıldır dünyanın 1 numaralı gayrimenkul markası olan Coldwell Banker Commercial, Türkiye sektörüne hızlı giriş yaptı. Coldwell Banker Commercial, Türkiye’ye gelişinin ardından, 2012 yılında Londra’da “Avrupa’nın En İyi Ofis Mimarisi” ve MIPIM 2014’te “En İyi Mimari Proje” ödüllerini alan, yüzde 54’ü yeşil alana ayrılan Maslak’taki örnek bina Spine Tower’ı portföyüne katmıştı. 


Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay ve Coldwell Banker Commercial-Art Real Estate Owner-Broker Melek Saraçer ev shaipliğinde düzenlenen seri tanıtım toplantılarının ilkinde katılım yoğun olurken Spine Tower, sektör profesyonellerinden tam not aldı. 


Tanıtım toplantısında açılış konuşmasının yanında bir de sunum yapan Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay: “Coldwell Banker Commercial olarak dünyadaki liderliğimizi Türkiye’ye de taşıyoruz. İstanbul’un en güvenli ve...