29 / 03 / 2024

spor merkezli konutlar

spor merkezli konutlar

Mimarlar projeleri ile sadece yaşam alanları değil yaşama biçimi de sunar. İncelediğimiz bütün projelerde ihtiyaca göre hazırlanmış, çok özenli döşenmiş örnek daireler adeta yıldızlar savaşındaydı

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Malatyalılara müjde! Yapımı tamamlanan deprem konutları teslimata hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da inşaat çalışmaları tamamlanan afet konutlarının 15 güne kadar hak sahiplerine teslim edilebileceği bildirildi.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte söz konusu deprem konutlarında son dakika...

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Tarih açıklandı: Depremzedelere konutları teslim edilmeye başlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'de 11 ilde yıkama neden olmuştu. 50 binden fazla insanımız canlarını kaybederken, binlerce insan da evsiz kalmıştı. Nihayet deprem bölgesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlıyor. İşte detaylar...

Malatya'da 757 blokta deprem konutları hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 757 blokta konutların yapımı sürüyor.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

spor merkezli konutlar Haberi

spor merkezli konutlar

Barınma ihtiyacı başladığından beri devam ediyoruz üretmeye, önce korunaklı mağaralar vardı. Sonra az katlı mütevazı binalar. Ardından seri üretim ürünü işçi konutları. Sonra insafsız blokları yeşiller böldü. Birbirinin aynı yapılar mutluluk getirmedi. Çok geriye gitmeden sadece birkaç yıl öncesine baktığımızda ev sahibi olmaktan anladığımız ile şu anki beklentilerimiz arasında ne çok fark var. Mimarlar projeleri ile sadece yaşam alanı değil aynı zamanda yaşama biçimi sunar. Günümüzde bu yaşama biçimi içinde fıtness salonları, açık kapalı havuzlar, tenis kortları, basketbol, futbol sahaları, kafeler, restoranlar, bisiklet yolları, göller, şelaleler, ağaçlar... yok yok. Bunların hepsi hemen her projede var. Olsun da, ama başka gerekler de olsun. Binalar, deprem için dayanıklı, kış için yalıtımlı, yaz için doğal havalandırmaya olanaklı olsun. Güzel olsun ama aynı...