19 / 04 / 2024

Ssj Enerji Dağıtım kimin

Ssj Enerji Dağıtım kimin

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Dursun tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yetim tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Dursun tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları meclis gündeminde!

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları mecliste konu oldu. Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. Karadeniz sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başlıyor!

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

Elektrik dağıtımında yeni tarife!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) dolar kurundaki artış nedeniyle “zor günler” geçirdiklerini belirten elektrik dağıtım şirketlerinin beklediği tarife dönemi ve itfa kararlarını açıkladı.

Akcansolar Enerji Üretim Dağıtım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akcansolar Enerji Üretim Dağıtım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Can Akcan tarafından 100 bin TL sermaye bedeliyle 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Elektrik faturasındaki bedeller, 'dağıtım bedeli' olarak toplanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun 'nun ( EPDK ) yönetmelik taslağına göre, elektrik faturalarındaki bedeller, "dağıtım bedeli" adı altında tek başlıkta toplanacak.

EPDK, elektrik dağıtım şirketlerini izliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerini yakından izlediklerini, faturalara yönelik manipülasyonları kabul edemeyeceklerini belirterek, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Düzenlemelerimiz hazır” dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

Ssj Enerji Dağıtım kimin Haberi

Ssj Enerji Dağıtım kimin

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Dursun tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
NAKLİYAT 1.Her türlü lojistik, nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu faaliyetinde bulunmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak. Konu ile ilgili her türlü yetki belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında şube ve temsilcilikler açmak. 3.Araç kurtarma, araç çekme, yük kaldırma ve tahliye işleriniyapmak. Bunlarla ilgili araçlar satın almak, ilgili tesislerikurmak. Nakil araçları satın almak, kiralamak, sözleşmeler tanzim etmek, fes etmek, ilgili tesisler, depo kurmak, işletmek ve kurulmuş olanlara iştirak etmek. Yurt içinde ve yurt dışında...