24 / 04 / 2024

St. Paul turizm

St. Paul turizm

Antik yolların sayısal haritaları akıllı telefon uygulaması haline getirilip turist çekilecek. Likya ve St. Paul yollarının haritası, akıllı telefonların uygulamalarından en fazla bir ay sonra görülebilecek...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Paul Foley kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? BİM’de hangi alanda çalışıyor?

Paul Foley kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda üst düzey görevler yürüttü? BİM’De ne iş yapıyor? İşte Paul Foley’in hayatı...

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha E.E.Beaıt tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adham K.A. A. ve Hassn Sarakbı ortaklığında kuruldu.

St. Paul turizm Haberi

St. Paul turizm

Turizmi 12 aya yaymak ve turizm çeşitliliği yaratmak hedefiyle güzergahları güncellenen Likya ve St. Paul yollarının haritası, akıllı telefonların uygulamalarından görülebilecek, yönlendirme levhalarında da bölge hakkında bilgi veren QR kodları (iki boyutlu barkod) yer alacak. Kültür ve Turizm Müdür lüğü'nün desteğiyle güzergahını Kültür Rotaları Derneği'nin çıkardığı St Paul Yolu'nun sayısal haritasının akıllı telefonlardan görülebilmesi, yönlendirme levhalarına QR kodlarının koyulması ve kitabın hazırlanmasına, BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü 70 bin TL doğrudan faaliyet desteği verdi. Derneğin başvurduğu ABD'deki apple uygulamaları merkezindeki prosedürler bitmek üzere. Güzergah, en fazla bir ay sonra akıllı telefonlardan görülebilecek. 


ÇEKİM MERKEZİ

Perge'den başlayıp Manavgat, Köprülü Kanyon, Eğirdir gölü üzerinden Yalvaç'a uzanan St. Paul Yolu'nun, konaklama, sağlık, yeme-içme gibi gereklilikleri tamamlandığında binlerce Hıristiyan turistin çekim merkezi haline gelmesi...