25 / 04 / 2024

Standfell Investment Group

Standfell Investment Group

Standfell Investment Group Inc. Merkezi Kanada İstanbul Merkez Şubesi, Namık Semih Ünalan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Haldun Taner Sokak'ta açıldı.

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Burak Gökalp tarafından kuruldu.

Rakan Investment Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Investment Group Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Rakan Altaeeh tarafından kuruldu.

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Yatırım Limited Şirketi Avcılar’da   100 bin TL sermaye bedeli  ile İdrisCengiz ve Vahıd Tahmouresı tarafından  kuruldu.

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi Şişli’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ekber Bilgin tarafından kuruldu.

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Borhan Babapourajorı tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

ABD'de bankalar kripto para hizmeti sunacak!

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Almuso tarafından kuruldu.

Foreign Investment Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foreign Investment Group Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aldadak tarafından kuruldu. 

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nebras Abdullah Alahmad ve Fatihhan Aydemir ortaklığında kuruldu. 

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Standfell Investment Group Haberi

Standfell Investment Group

Standfell Investment Group Inc. Merkezi Kanada İstanbul Merkez Şubesi, Namık Semih Ünalan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Haldun Taner Sokak'ta açıldı.


Standfell Investment Group Inc. Merkezi Kanada İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; 1-) Her türlü geyrimenkul yatırımı, alım, satım ve kiralama.


Standfell Investment Group Inc. Merkezi Kanada İstanbul Merkez Şubesi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Haldun Taner Sokak Akasya Apartmanı...