28 / 03 / 2024

Starcity Outlet gençoğlu avmye mi satılıyor

Starcity Outlet gençoğlu avmye mi satılıyor

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin hisselerinin tamamının Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saddam Samsur tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Starcity Outlet gençoğlu avmye mi satılıyor Haberi

Starcity Outlet gençoğlu avmye mi satılıyor

Rekabet Kurulu, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin hisselerinin Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.


Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Cosan lC ve Shell Brazil'in ortak kontrolündeki Raizen Energia S.A. ile Wilmar International Limited'in dolaylı iştiraki Wilmar Sugar Pte. Ltd. arasında, uluslararası şeker ticareti pazarında Brezilya ham kamış şekeri ihracatı ve satışıyla iştigal edecek bir ortak girişim kurulması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.


Kurul, Envy Enerji ve Çevre Yatırımları AŞ'nin sermayesini temsil eden payların belli oranının Assystem S.A. tarafından devralınması işlemine izin verdi.


Merkür İnşaat Ticaret AŞ. ve BYN Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin ortak kontrolündeki Starcity Outlet Alışveriş Merkezi'nin hisselerinin tamamının Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.


Rekabet Kurulu, CANSU ailesi ile Yıldız...