29 / 03 / 2024

Statü Plus Güzelyurt Residence örnek daire

Statü Plus Güzelyurt Residence örnek daire

Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. Firma, Manisa'da Statü Plus Güzelyurt Residence projesini hayata geçiriyor...

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Statü Plus Güzelyurt Residence örnek daire Haberi

Statü Plus Güzelyurt Residence örnek daire

BABALARINDAN aldıkları hizmet bayrağını yenilikçi fikirlerle daha da yukarıya taşımayı hedeflediklerini belirten Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. 

Şirket adı olan Statü Plus adını projelerine de vererek kalıcı değer yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Sağlam, Statü Plus Güzelyurt Residence'ta çok farklı bir eseri yaşama geçirdiklerini ve kent merkezinde 5 yıldızlı rezidans keyfi sunduklarını söyledi. Yapay kumsal, deniz ve iskele ile sahil keyfini Manisa'ya taşıdıklarına dikkat çeken Sercan Sağlam, "Projemiz, bu yönüyle Manisa'da pek çok ilki bünyesinde barındırıyor" dedi. 


Manisa'da kurulan bir firma olarak İzmir'de de yatırım yapma kararı aldıklarını belirten Sercan Sağlam, İzmir ve Çeşme'de uygun arsa arayışında olduklarını, Statü Plus çizgisini yansıtacak binalar inşa etmeye hazırlandıklarını amaçlarının pahalı konutlar...