17 / 04 / 2024

Statü Plus Güzelyurt Residence Manisa'da yükseliyor!

Statü Plus Güzelyurt Residence Manisa'da yükseliyor!

Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. Firma, Manisa'da Statü Plus Güzelyurt Residence projesini hayata geçiriyor...



BABALARINDAN aldıkları hizmet bayrağını yenilikçi fikirlerle daha da yukarıya taşımayı hedeflediklerini belirten Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi. 

Şirket adı olan Statü Plus adını projelerine de vererek kalıcı değer yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Sağlam, Statü Plus Güzelyurt Residence'ta çok farklı bir eseri yaşama geçirdiklerini ve kent merkezinde 5 yıldızlı rezidans keyfi sunduklarını söyledi. Yapay kumsal, deniz ve iskele ile sahil keyfini Manisa'ya taşıdıklarına dikkat çeken Sercan Sağlam, "Projemiz, bu yönüyle Manisa'da pek çok ilki bünyesinde barındırıyor" dedi. 


Manisa'da kurulan bir firma olarak İzmir'de de yatırım yapma kararı aldıklarını belirten Sercan Sağlam,  İzmir  ve Çeşme'de uygun arsa arayışında olduklarını, Statü Plus çizgisini yansıtacak binalar inşa etmeye hazırlandıklarını amaçlarının pahalı konutlar değil, kaliteli, yaşam standartları yüksek konutlar üretmek olduğunu vurguladı. 


Sabah Egeli


Geri Dön