25 / 04 / 2024

STC etiler

STC etiler

Etiler'de Akmerkez'in karşısındaki araziye otel izni verildi. 5 yıl önce yapişlet-devret modeniyle ihaleye çıkarılan araziye 200 yatak kapasiteli ve 15 katlı bir otel inşa edilecek...

Doğuş Center Etiler devredilecek mi?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'ta açıklama yaptı. Doğuş Center Etiler kısmi bölünme işlemi başvurusu olumlu karşılandı.

Coşkun Sabah, Etiler'deki evi istedi!

“Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Ünlü sanatçı: "Eğer boşanırsam tek istediğim Etiler'deki evin bende kalması. Çok anım var o evde" dedi.

Doğuş Center Etiler değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Doğuş Center Etiler değerleme raporu yayınlandı.

Etiler Polis Yüksekokulu'nun imar değişikliğine bilirkişi raporu!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine ilişkin açılan davada bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, söz konusu imar planı değişikliğinin kamu yararına ve çevre düzeni planlarına aykırı olduğunu belirtildi.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Hazal Kaya Etiler'de restoran açıyor!

Yeni sezonda herhangi bir dizi projesinde boy göstermeyen Hazal Kaya, restoran açma hayalini Türkiye'de gerçekleştirecek. İddialara göre, Kaya restoranını İstanbul Etiler’de açacak.

Faberss Etiler’de açıldı!

Lapis, opal, agat, ametist gibi taşların güzelliğini ve büyüsünü mekanlara yansıtma hedefiyle yola çıkan Faberss’in açılışı geçtiğimiz akşam aralarında birçok ünlü simanın da katılımı ile Etiler’de gerçekleştirildi.

İşte Melisa Aslı Pamuk'un Etiler'deki evi!

2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Pamuk, "Zaten sette kafam yeterince kalabalık. Eve geldiğimde sakin bir atmosfer arıyorum galiba.” dedi.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Etiler ve Levent kentsel dönüşümle değer kazanacak!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul'un en pahalı ilçesi Beşiktaş’ın dönüşen semtleri Etiler ve Levent gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Elysium Lale Etiler fiyat listesi!

Elysium Lale Etiler fiyat listesi 934 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. 18 konutun yer aldığı Elysium Lale Etiler projesi bu yıl Mayıs ayında teslim edilecek...

Yağmur Ünal Etiler'deki villasının kapılarını açtı!

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığıyla gündeme gelen Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile altlı üstlü oturduğu evinin kapılarını InStyle Home’un Mart sayısı için açtı. İşte Yağmur Ünal Etiler'deki villası...

STC etiler Haberi

STC etiler

KIZILAY'ın 2008 yılında yap-işlet-devret modeliyle ihale ettiği Beşiktaş Etiler'de Akmerkez'in karşısındaki araziye otel izni verildi. 5 yıl önce yapişlet-devret modeniyle ihaleye çıkarılan arazi, 35.5 milyon Euro karşılığı Elumatec Makina'nın olmuştu. Eski imar planında konut alanı olarak belirlenen arazi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığfna yapılan başvuruyla imar planı değişti ve 23 Ekim'de otel alanı haline çevrildi. 

Araziye 2.5 emsal inşaat izni verilirken yükseklik 15 kat ile sınırlı tutuldu. 


Akmerkez'in karşısında bulunan araziye toplam 6 bin 250 metrekare inşaat izni verilmiş oldu. 


200 ODALI Araziyi Elumatec Makina'dan devralan STC şirketi Akmerkez'e komşu olacak otelle ilgili ilk bilgileri Habertürk'e açıkladı. Firma yöneticisi Mustafa Satıcı, Türkiye'de olmayan ancak Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen 4 markasıyla görüşmelerinin devam ettiğini, 5 yıldızın Otel bittiğinde böyle olacak. 

üzerinde bir otel yapılacağını...