28 / 03 / 2024

Steelife çelik sistemleri

Steelife çelik sistemleri

Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Alfer Çelik Yapı Ve İnşaat Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfer Çelik Yapı Ve İnşaat Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Karataban tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Steelife çelik sistemleri Haberi

Steelife çelik sistemleri

Hafif çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Steelife, yurtdışındaki projelerine yenilerini ekliyor. Geçen yıl Gabon’da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.


Türkiye’deki ilk hafif çelik yapı sistemli binayı kuran Steelife, Orta Afrika ülkelerinden Gabon’da yeni bir projeye daha imza atıyor.


Gabon’da ANGT tarafından yürütülen ve Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı (AGEOS) için bir araştırma ve eğitim merkezi inşa ediyor. Orta Afrika’nın sürdürülebilir kalkınması için uydu verileri kullanılarak araştırma ve eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bina sadece dört ayda tamamlanacak.


AGEOS...