25 / 04 / 2024

Steelife gabon projesi ne durumda

Steelife gabon projesi ne durumda

Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Steelife, yurt dışındaki projelerine yenilerini ekliyor!

Geçen yıl Orta Afrika ülkelerinden Gabon'da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor.

Steelife, Gabon projesini 4 ayda tamamlayacak!

" Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı " için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa eden Steelife projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Steelife, Gabon Uzay Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'ni hayata geçiriyor!

Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Steelife, Gabon Uzay Araştırmaları ve Eğitim merkezini inşa ediyor!

Steelife, yurtdışındaki projelerine yenilerini ekliyor. Geçen yıl Gabon'da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor...

Steelife, Gabon'daki yeni projesini dört ayda tamamlayacak!

Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Steelife Gabon, Venezuela ve Somali'de konut inşa ediyor!

Çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Steelife, Gabon, Venezuela ve Somali'de konut projelerini hayata geçiriyor...

Steelife, Gabon’da 564, Venezuela’da 880 konut yapıyor!

Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’in Angondje bölgesinde 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirirken, Venezuela’da ise 880 konutluk bir toplu konut projesine imza atıyor.

Steelife Ekolojik Ev Projesi, evlerde enerji tasarrufu sağlıyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Ekolojik Ev’in kendi enerjisini kendisi ürettiğini ve enerjiyi en verimli şekilde kullanarak enerji verimliliği esaslarını en üst düzeyde karşıladığını kaydetti...

Steelife, Ekolojik Ev Projesi ile 16 Şubat'ta Vefa Pendik'te!

Türkiye’de ilk hafif çelik binayı kuran Vefa’nın markası Steelife, yine bir ilke imza atarak Türkiye’yi enerji faturasını sıfırlayacak olan “Ekolojik Ev” ile tanıştırıyor...

Steelife, Gabon’a altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak!

Vefa, Orta Afrika ülkesi Gabon’da büyük bir projeye imza atıyor. Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak.

Steelife'ın Ekolojik Ev Projesi için geri sayım başladı!

Yüzde 100 geri dönüşümlü malzemeler kullanarak hafif çelik yapı üreten Steelife, yeni geliştirdiği Ekolojik Ev Projesi’ni görücüye çıkarmak için gün sayıyor

Vefa Group, Gabon'a 564 konutluk yaşam alanı kuruyor!

Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor...

Steelife gabon projesi ne durumda Haberi

Steelife gabon projesi ne durumda

Hafif çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Steelife, yurtdışındaki projelerine yenilerini ekliyor. Geçen yıl Gabon’da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.


Türkiye’deki ilk hafif çelik yapı sistemli binayı kuran Steelife, Orta Afrika ülkelerinden Gabon’da yeni bir projeye daha imza atıyor.


Gabon’da ANGT tarafından yürütülen ve Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı (AGEOS) için bir araştırma ve eğitim merkezi inşa ediyor. Orta Afrika’nın sürdürülebilir kalkınması için uydu verileri kullanılarak araştırma ve eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bina sadece dört ayda tamamlanacak.


AGEOS...