26 / 04 / 2024

SteelOrbis

SteelOrbis

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci: “Kentsel dönüşüm, yeni havalimanı, Kanal İstanbul ve üçüncü köprü… Çelik sektörü iç piyasada İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek” dedi.

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

ABD inşaat çeliği ithalatına devam edecek!

SteelOrbis ve Uluslararası Uzun Çelik İhracatçıları ve Üreticileri Birliği (IREPAS) toplantısı İstanbul'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan çelik üreticileri, korumacılığın bir pazarlık konusu haline geldiğine dikkati çekti.

SteelOrbis Haberi

SteelOrbis


 Çelik İhracatçıları Birliği sponsorluğunda gerçekleştirilen SteelOrbis “Piyasa Sohbetleri” toplantısında yaptığı konuşmada Namık Ekinci ayrıca; sektör olarak ithalata değil ama piyasaya giren dampingli ürünlere karşı olduklarını belirtti.

Çelik İhracatçıları Birliği, demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların gelişimine yönelik çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Uluslararası alanda demir çelik sektörüne hizmet veren, tek e-pazaryeri ve içerik sağlayıcısı SteelOrbis tarafından gelenekselleştirilen “Piyasa Sohbetleri” bu yıl Çelik İhracatçıları Birliği sponsorluğunda devam ediyor.

“Piyasa Sohbetleri”nin İzmir, Gaziantep, Bursa ve Ankara’nın ardından beşincisi toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Çelik sektörünün önde firma temsilcilerinin katıldığı toplantıda, sektörün piyasalardaki son durumu ve yılın geri kalanındaki beklentiler değerlendirildi.

Çelik sektörünün son dönem üretim, ihracat ve ithalat rakamlarını değerlendiren Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, “Çelik üretimi her yıl önemli bir artış gerçekleştiriyor. Yılın ilk...