29 / 03 / 2024

Still İstanbul Diamond 2015 kampanyaları

Still İstanbul Diamond 2015 kampanyaları

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

Diamond Life'ta 593 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Türev Yıldız Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Diamond Life Kartal projesi 18 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 593 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Kumburgaz Diamond City Otel 22.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan Diamond City Otel icradan satışa çıkarıldı. Diamond City Otel için muhammen bedel ise 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Diamond of İstanbul projesine izin çıkmadı!

İBB yapımı yılan hikayesine dönen Maslak’taki Diamond of İstanbul projesine yine onay vermedi. Diamond of İstanbul'un emsal artışına sınırlama getirdi.

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Zin D Diamond adıyla yeni bir projeye imza atıyor...

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Hattat, Diamond of İstanbul projesi için harekete geçti!

Hattat Holding, inşaatı tamamlanamayan Diamond of İstanbul projesini revize ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yeniden başvuruda bulundu. Projenin inşaatı 2003 yılında başlamıştı...

Still İstanbul Diamond 2015 kampanyaları Haberi

Still İstanbul Diamond 2015 kampanyaları

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi. Yaklaşık bir ay sürecek kampanya kapsamında bu kurumlarda çalışan kişilere liste fiyatları üzerinden yüzde 17 indirimin yanı sıra yüzde 5 peşinat ve 20 ay sıfır faizle konut satışı yapılacak. Proje 10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahip... 577 metrekare büyüklüğünde sosyal tesis alanının yer aldığı Still İstanbul Diamond, 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan oluşuyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor. Fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor. İnşaatına Ağustos 2014'te başlanan projenin 7 ay sonra...