25 / 04 / 2024

STOSA

STOSA

Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine güvenen ünlü İtalyan markası 'STOSA Cucine',Türkiye pazarına girdi.

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Mutfak devi Stosa, Türkiye’de üretime geliyor!

Stosa, Türkiye’de üretime geliyor. Stosa’nın Türkiye distribütörü Aykar İnşaat’ın patronu Faruk Aydın “3 yıl içinde Düzce veya Çanakkale’de üretim tesisi kuracağız. İlk yatırımımız 15 milyon TL civarında olacak. Ortadoğu’ya da ihracat planlıyoruz” dedi.

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

STOSA, Türkiye pazarına girdi!

Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine güvenen ünlü İtalyan markası 'STOSA Cucine',Türkiye pazarına girdi.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

STOSA Haberi

STOSA

İtalya’nın ünlü mutfak markası STOSA Cucine, Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım'la Türkiye pazarındaki yerini aldı. Dünya çapında 40 ülkeye ihracat yapan STOSA, Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine olan güveninin bir göstergesi olarak ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılar'da açtı. Türkiye'de franchise vererek büyümeyi hedefleyen STOSA, üçüncü mağazasını ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda açmayı planlıyor. 


Geçmişi 1964 yılına dayanan İtalyan mutfak devi STOSA, Toskana Vadisi'nde konumlanan 50 bin metrekarelik alanındaki iki ayrı fabrika ile dakikada 4 mobilya parçası üretebiliyor. Her yıl 30’dan fazla model ve 200 farklı yüzey ile birlikte 30 bin mutfak, her gün 130 makinede 3 bin kapak üretimi gerçekleştiren STOSA'nın yıllık ciro büyüklüğü ise 100 milyon Euro.  


Franchise vererek büyüyecek

STOSA markasının Türkiye pazarına girişi nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykar...