19 / 04 / 2024

Stratejik Ortaklık Yapı adres

Stratejik Ortaklık Yapı adres

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Nrn Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Nrn Mimarlık Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Narin ve Gülümse Narin ortaklığında kuruldu.

Nrn Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Nrn Mimarlık Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Narin ve Gülümse Narin ortaklığında kuruldu.

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin, Ertuğrul Zehir, Kübra Polat ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de İbrahim Okur ve Murat Şenocak ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ömer Çevikbaş ve Samet Tekşen ortaklığında kuruldu.

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aral Yener Yüksel ve Eren Saka ortaklığında kuruldu.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Stratejik Ortaklık Yapı adres Haberi

Stratejik Ortaklık Yapı adres

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş koonusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Gümüş Han,...