25 / 04 / 2024

stüdio life daire fiyatları

stüdio life daire fiyatları

ABD'li gayrimenkul yatırım fonu Coldwell Bankers, 42-66 m² stüdyo dairelerden oluşan 320 dairelik bir projeye başladı. Yarısından fazlası satılan Studio Life adındaki projede daire fiyatları ise 69.300 ile 112.200 bin YTL arasında değişiyor.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Avcılar Reform Life daire fiyatları!

Avcılar Reform Life daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Reform Life projesinde firma bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Brooklyn Life daire fiyatları!

Kadıköy Brooklyn Life daire fiyatları 497 bin 484 TL'den başlangıç gösteriliyor. Brooklyn Life projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Pendik Seven Life daire fiyatları!

Pendik Seven Life daire fiyatları 2+1'lerde 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seven Life Pendik'te teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Sancaktepe Optimal Life daire fiyatları!

Optimal Life projesinde lansman dönemine özel liste fiyatları üzerinden yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor.İstanbul'un parlayan yıldızı Sancaktepe'de Optimal Life prpjesi, İstanbul, Aydos Ormanına komşu lokasyonda yükseliyor.

Bornova Folkart Life daire fiyatları!

Folkart Yapı imzası ile yükselen Bornova Folkart Life daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Satışları devam eden proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Life daire fiyatları!

İzmir Folkart Life daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Bornova Folkart Life daire fiyatları!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Bornova Folkart Life daire fiyatları 1 oda 1 salon evlerde 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nurol Life daire fiyatları!

Nurol Life daire fiyatları 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor. Toplam 502 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Nurol Life Residence daire fiyatları!

Nurol Life Residence daire fiyatları 332 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şerefiye bedeli nasıl hesaplanır 2015?

Bodrum katta bulunan bir daire ile binanın en üst katındaki daire değerleri tabii ki aynı değil. Bu anlamda şerefiye ön plana çıkıyor. Peki, şerefiye bedeli nasıl hesaplanır 2015?

stüdio life daire fiyatları Haberi

stüdio life daire fiyatları

Aylık bin YTL kira getirisi beklenen projeden daire alan tüketiciye firma, dairesini proje bittiğinde yüzde 25 daha yüksek fiyattan almayı da vadediyor. Projeyi 18 ayda teslim edilecek projede kiralama, satış, bakım onarım ve temizliği kapsayan congierge servisinin verilecek. Projede kontörlü sayaç sistemiyle fatura işleri bile ortadan kalkacak.

www.studiolifeistanbul.com

0 212 273 16 75

NİHAL...