26 / 04 / 2024

stüdyo daire satışları

stüdyo daire satışları

Emre Aköz Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Stüdyo daire niye gerekli? konusunu kaleme aldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin dün açıkladığı veriler üzerine düşünmek ve gelecek hakkında çıkarımlar yapmak gerekiyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü'ndeki stüdyo daireler yok satıyor!

"Kentsel Dönüşüm" kapsamında yeni yürürlüğe giren uygulamalarda stüdyo daire yapımı kaldırılacak. Bu haberle birlikte stüdyo dairelere talep arttı. Ucuz stüdyo dairelerin bulunduğu Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde fiyatların artması bekleniyor..

Konut yatırımı yapmak isteyenler küçük evleri talep ediyor!

Türk insanının konut tercihi değişiyor küçük evlere talep gün geçtikçe artıyor...

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Bankaların kredi musluğunu kısmasından sonra kredili araç satışlarında sert düşüş yaşandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt konuyu değerlendirdi. 

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

Stüdyo dairelerin fiyatları düştü!

İmar yönetmeliğinin 1 Temmuz’da değişmesiyle birlikte 1+0 stüdyo daire satış fiyatlarında fırsat doğdu. Stüdyo dairelerin fiyatları düştü.

Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı!

Aremas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, sektörde son dönemlerde yaşanan değişime dikkat çekti. Arslan, "Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı" dedi.

stüdyo daire satışları Haberi

stüdyo daire satışları


Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin dün açıkladığı veriler üzerine düşünmek ve gelecek hakkında çıkarımlar yapmak gerekiyor. 


Nedir bu veriler? 

Bu yılın ekim sonu itibariyle... İç hat ve dış hat yolcularının sayısı yuvarlak hesap 65'er milyon olmuş. Yani 10 ayda 130 milyon kişi uçmuş. 

Havayoluyla taşınan yolcu sayısının 15 yıl içinde iki katma çıkacağı tahmin ediliyor. 

Birleşmiş Milletler Turizm örgütü'nün verilerine göre 2012'de Türkiye'ye gelen turist sayısının 35.7 milyondu. Bunun yuvarlak hesap 10 milyon kadarı İstanbul'a geliyor. 

15 yıl içinde Türkiye'yi ziyaret edecek turist sayısı (en az) ikiye katlanacağına göre... Hazırlıklarımızı genelde 70 küsur milyon, İstanbul özelinde ise 20 milyon turiste göre yapmamız gerekiyor. 

Turist gelsin mi? 

Şimdi sorayım: Ülkemize turist gelsin mi? Eğer "Hayır, gelmesin" diyorsanız, konuşacak bir şey kalmadı, yazının kalan kısmını okumayın. Eğer, "Evet turist...