29 / 03 / 2024

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.



Okulların açılmasıyla birlikte tablet, laptop ya da akıllı saat gibi teknolojik ürünlere talep arttı. MediaMark da düzenlediği kampanyalarla satış patlaması yaparttı.

Milyonlarca öğrenci için 12 Eylül’de yeni eğitim – öğretim yılı başladı. Velilerin alışveriş listelerinden ilk sıralarda yer alan ürünler arasında tablet, diz üstü bilgisayar, çocuk saati ve akıllı saat gibi teknolojik ürünler de vardı. Ve öğrencilerin ihtiyaçları olan bu ürünler için de firmalar peş peşe okula dönüş kampanyaları düzenledi. 

Mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de gerçekleştirdiği kampanyalar ile ailelere destek olmak isteyen MediaMarkt, Eylül ayının ilk haftasında önceki haftalara oranla dizüstü bilgisayar satışlarında yüzde 25’in üzerinde ve çocuk saatlerinin satışında ise neredeyse 2 katına yakın bir artış yakaladığını açıkladı. 
Bu arada yine bu dönemde yüzde 10 civarında artış görülen akıllı telefonlar ise yine en çok satılan ürünler arasındaki yerini aldı.MediaMarkt, bu satış verilerine ek olarak kampanya döneminde internet sitesi üzerinde en çok araştırılan ürünlerin listesini de açıkladı.

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark a koştu


Geri Dön