16 / 04 / 2024

Su Şurası tesis yatırımları

Su Şurası tesis yatırımları

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

15 yılda 148 milyar TL’lik tesis yatırımı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2002'den bu yana rekor projelere imza atıldı. 15 yılda 148 milyar TL’lik 6.493 tesis hizmete girdi.

DSİ 11 bin 174 tesis hedefine ulaşacak!

2003-2016 arasında su ile alakalı 6 bin 446 tesisi vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2019 sonuna kadar 11 bin 174 tesis hedefine ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı 151 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan 151 tesisin açılışı Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Batı Karadeniz'de bin 252 tesis açılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.

Nükleer tesis projelerinde ön izin süresi uzatıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı yönetmelikte değişiklik yaptı. Nükleer tesis projelerinde orman ön izni idarenin istediği kadar uzatabilecek.

Çorum'a 50 milyon TL'lik 7 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çorum'a yaptırılan ve 50 milyon liraya mal olan 7 tesis için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Kütahya'ya yeni atık su tesisi geliyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro'ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti. Tesis, 22 milyon Euro'ya mal olacak.

Bursa'ya 210 milyonluk 28 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 28 adet tesis ile Bursa’ya 210 milyonluk yatırım yaptı.Türkiye’nin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından olan DSİ Genel Müdürlüğü’ne ait 16 tesisin temeli atılırken, 12 tesis ise hizmete açıldı. gerçekleştirildi.

Su Şurası tesis yatırımları Haberi

Su Şurası tesis yatırımları

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesislere ilişkin soru önergesi verdi. Karaca, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Serter, ''Aşağıdaki sorularımın, T.C. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Serter, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Su Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde Bakanlığınıza ait 363 tesisin açılışını gerçekleştirildiğini kamuoyu ile paylaşmıştır. ''

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in soruları: 
1- Söz konusu tesislerin lokasyonları nelerdir? 
2- Söz konusu 363 tesisin kaçı Ege Bölgesi'nde bulunmaktadır? 

Nuran...