26 / 04 / 2024

Su ve Kanalizasyon İdaresi

Su ve Kanalizasyon İdaresi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Su ve Kanalizasyon İdaresi Skada Merkezi'nin açılışına katıldı...

ASKİ'den başkentte satılık 3 arsa ve 1 arazi!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. 

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

İSKİ açıkladı, maalesef İstanbul'da barajlar dibi gördü! Su tasarrufu ciddiye alınmalı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, dün yüzde 19.13 olan barajlardaki doluluk oranını bugün itibarı ile yüzde 18.88 olarak açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BUSKİ) personel alımı yapılacağı öğrenildi. BUSKİ bünyesinde istihdam edilecek personellere yönelik kadro listesi ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. Gecikme zammı cezalarına da büyük indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Su ve Kanalizasyon İdaresi Haberi

Su ve Kanalizasyon İdaresi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Atıksu ve Temiz Su Yönetimi projesi SKADA Merkezi'nin açılışına katıldı. 


Bakan Bayraktar, "Bugün burada yeni bir sistemle atıksuların ve temiz suların getirilmesinin denetlenmesi 12 parametrede açıklamış. Biz sanayicilerimizi teşvik etmek iyileştirmek mecburiyetindeyiz. Bir taraftan da bilinçleri artıyor. Bizim hem avantajımız hem de dezavantajımız var" dedi.


Sanayileşmeye geç başladığımızı anlatan Bakan Bayraktar, şöyle konuştu:


"Biz çevreci bir toplumun bireyleri olarak bunu çabuk içselleştirdik. Çevrecilik konusunda Avrupa'dan daha ilerideyiz. Onlar Karadeniz'e atıklarını atıp kaçıp giderlerdi. Bir taraftan da denetim yapacağız. Denetim olmadan olmaz. Teşvikleri de artıracağız"


Konuşmasının devamında "fotoğrafın büyüğüne bakmak zorundayız" diyen Bakan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Bu yüce millet 7 kere...