18 / 04 / 2024

Suat Arıkan kimdir

Suat Arıkan kimdir

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "Bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım." dedi. Arıkan "10 senedir AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük" diye açıklama yaptı.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Suat Arıkan kimdir Haberi

Suat Arıkan kimdir

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yenilenmesinden ötürü duyduğu sevinci anlatan İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "Bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım." dedi.

Mutluluktan ağlayacağım

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Arıkan,  "Yaklaşık 10 senedir AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük. Çok ağladık. Bugün, bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım, 10 sene sonra." ifadelerini kullandı.

AKM'nin yıllardır kullanılmadığına işaret eden Arıkan, "Bu kadar yıllardır yapılamayan temsiller, konserler ve sergileri düşündükçe çok üzülüyorum. Sadece İstanbul değil, Türkiye çok şey kaybetti." diye açıklamada bulundu. 

Arıkan sözlerine şöyle devam etti "Projede  opera, tiyatro ve konser sahnesinin ayrı olması benim mutluluğumu arttırdı. Bu çok önemli bir şey. Çünkü daha önce diğer kurumlarla paylaştığımız için hem program açısından hem de sahne açısından, konser...